En veskeeiers bekjennelser

Jeg har mange vesker, flere enn det som er både normalt og sunt i følge mange. Og i alle veskene ligger det små minner som jeg helst ikke vil rydde i.

Publisert Oppdatert
Man burde sikkert rydde i veskene sine før man legger de bort. Jeg gjør ikke det. Veskene mine henger på en knaggrekke i garderobeskapet, og det er egentlig ikke plass til alle sammmen. Ikke fordi jeg har SÅ mange, men fordi de er stappfulle av diverse saker og ting jeg ikke fjernet da jeg la de bort.

I en veske her om dagen fant jeg et engangskamera jeg ikke ante hvor kom fra. Nysgjerrigheten tok overhånd, så jeg fremkalte bildene, og vips! Jeg satt med en bunke bilder fra en alle tiders firmatur. Det er tydelig at jeg hadde fått i meg noen glass for mye, siden jeg verken husker å ha kjøpt kameraet, eller tatt bilder.

Rasker man med seg en tilfeldig veske, og man er stressa, mister bussen og skjønner at man kommer for sent på jobb, da er det lite som slår å finne den stratosen man hadde glemt bort nederst i veska. Eller den nydelige lipglossen man trodde man hadde mistet, som plutselig ligger foran en som et liten skatt!

Det er veldig praktisk med store vesker, da får man plass til alt. Ulempen er at man får plass til mye dritt også, kvitteringer, tomme brusflasker, aviser og sjokoladepapir. En sjelden gang kan faktisk rotet hjelpe deg i snodige situasjoner. Tenk bare så lykkelig man blir for å finne en teskje i vesken når man har kjøpt en go'morgenyoghurt som mangler plastskje. Eller hvor praktisk det er å ha en skrutrekker for hånden når man sitter innelåst på et offentlig toalett.. Dessverre skjer nok disse situasjonene litt for sjeldent til at man kan forsvare å dra på et helt verktøyskrin.

Her om dagen rotet jeg frem en veske jeg ikke har brukt på årevis, og i den fant jeg russekortet mitt, det begynner å bli noen år siden jeg var russ gitt. Det var da jeg fant ut at det var på tide med en real opprydning. Nå er veskene tømt, det tok noen timer, siden jeg måtte kikke på enhver kvittering. Planen fremover er å være flink til å rydde ut av veskene jevnlig, eller kanskje jeg må kjøpe noen nye mindre vesker, som ikke har plass til så mye rot..
__________________________________________________________________________

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning