En kvinnes nødvendigheter

Uansett årstid, uansett trender, uansett stil. Noen plagg får man alltid brukt igjen, andre bruker man knapt en gang eller to. Hvor bør man legge pengene?

Publisert Oppdatert
Bruker du litt ekstra når basisgarderoben skal handles inn vil du ha uttallige kombinasjonsmuligheter i velge mellom i mange år fremover. Dette bør du ha i skapet:

-Dress. En klassisk dress som sitter som støpt er et musthave, og kan varieres i det uendelige. Velg en helt enkel en, så kan du bruke den på jobb, til hverdags og til fest.

-Den lille sorte. Den trenger forøvrig ikke å være sort heller, så lenge fasongen er tidløs og fargen mørk. Bruk tid på å finne en kjole som flatterer kroppen din, og tenk praktisk. En kjole med tynne spaghettistropper blir for nakent til stive fester, prøv å finne en som kan passe alle anledninger, tenk eventuelt hva du kan supplere med av tilbehør som dekker skuldrene.

-Kåpe. En varm kåpe er nærmest evigvarende. Velg en i samme fargeskala som resten av garderoben din, og gå jevnlig over sømmer og knapper for å sjekke at alt sitter som det skal.

-Cardigan. En cardigan kan brukes over skjorta på jobb, over partytoppen til fest, og som koseplagg i sofakroken. Kjøper du et sett med matchende topp under så har du alltid noe å ha på deg om du skal være passe elegant.

-Stilettsandaler. Skal du pynte deg skikkelig er det ingenting som slår et par elegante stroppesandaler. Noen foretrekker sorte, andre skinnende metalliske, begge deler kan brukes til det meste. Bare husk å kjøpe sko du faktisk klarer å gå ordentlig med..

-Pumps. En nødvendighet! Det finnes mange pumps på markedet som faktisk er en fryd å gå i, men de er gjerne litt dyrere. Bruk god tid når du skal handle, og prøv aldri sko etter en slitsom arbeidsdag, da er føttene dine garantert hovne og større enn vanlig.

-Hverdagsveske. Bør helst være i skinn, da blir den bare finere med årene, og den holder nesten evig. Velg en i en god størrelse, så får du plass til alt du trenger i hverdagen, og kjøp en i god kvalitet som har solide sømmer og glidelåser.

-Festveske. Sort eller glitrende, med lenke, hank eller en konvoluttveske.

__________________________________________________________________________

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning