Redaksjonens vårfavoritter

Dette ønsker vi oss

Her er vårfavorittene vi ønsker oss nå.

VÅRSHOPPING: Få inspirasjon til vårens shopping fra vår redaksjon!
VÅRSHOPPING: Få inspirasjon til vårens shopping fra vår redaksjon! Foto: ILLUSTRASJONSFOTO: Crestock.
Publisert Oppdatert

Det er fortsatt en stund til vi kan plassere føttene i vårlige sandaler eller ikle oss lette, lyse sommerkjoler, men redaksjonen i Kvinneguiden.no har ønskelisten klar.

I vår kan vi dresse oss opp i duse pastellfarger, klassisk maritim stil, prikker, striper og batikkmønster, samt sterkere farger som grønt, oransje og rødt.

Så hvordan finne sine desiderte favoritter blant alle valgmulighetene?

La deg inspirere av damene i redaksjonen - her er våre ønsker for våren!

Hilde Aasnæs, redaktør:

- Denne sommeren ønsker jeg meg lyse, duse plagg med fargespekket tilbehør. Øverst på ønskelisten står den lekre Miu Miu-clutchen, perfekt til jeans til hverdags, og til pyntede anledninger der kjolene dras frem fra skapet. Får se om lommeboken er like enig i at den er en nødvendighet, men det er lov å drømme, sier Hilde.

Hun spår at den nudefargede kjolen garantert kommer til å bli en hit i sommer;

- Jeg ser for meg å bruke den på stranden over en bikini, på deilige lange lunsjer i solen, og kanskje også på en av sommerens fester. Dersom kulden dukker opp i løpet av kvelden har jeg planer om å ikle meg en metallisk blazer, og på føttene har jeg lyst på knallfargede pumps med åpen tå, sier hun og fortsetter;

- Jeg er heller ikke lei av store statementsmykker, og det romantiske kjedet med knytebånd er helt meg. Gjør underverker for et nøytralt antrekk.

NUDE: Kjole fra Nelly.no, 625,-, Halskjede fra Zara, 299,-, Blazer fra H&M, 399,-, Pumps fra Mango, 449,-, Veske fra Miu Miu/Netaporter, ca 8000,-.
NUDE: Kjole fra Nelly.no, 625,-, Halskjede fra Zara, 299,-, Blazer fra H&M, 399,-, Pumps fra Mango, 449,-, Veske fra Miu Miu/Netaporter, ca 8000,-. Foto: Produsentene

Linn M. Rognø, journalist:

- Våren er min favoritt-årstid når det kommer til mote. Man har så mange valgmuligheter i klesveien, sier Linn.

En av hennes desiderte favoritter i vår er slitte ankeljeans med stretch;

- De ser elegante ut sammen med noen lekre, beige pumps i semsket skinn. Kombinert med en oversized, hvit t-skjorte og masse armbånd, er dette et antrekk jeg både kunne gått med på jobb og på fest.

Linn har også lyst å gå til innkjøp av en knallblå, figursydd blazer. En luksusveske står også på listen hennes.

- Jeg ønsker meg den nye reisevesken til Mulberry i brunt skinn, men da må jeg få lønnstillegg først!

Synne Bakker, journalist:

I HVERDAGEN: Linn går for den hverdagslige looken på jobb denne våren. &Sqin Ankle Jeans fra H&M, 199 kr, blazer fra H&M, 399 kr, hvit t-skjorte fra Wiksén, 1399 kr, Mulberry Oversized Travel bag,14094 kr, semskede pumps fra Aldo, 584 kr.
I HVERDAGEN: Linn går for den hverdagslige looken på jobb denne våren. &Sqin Ankle Jeans fra H&M, 199 kr, blazer fra H&M, 399 kr, hvit t-skjorte fra Wiksén, 1399 kr, Mulberry Oversized Travel bag,14094 kr, semskede pumps fra Aldo, 584 kr. Foto: FOTO: Produsenten.

- I vår har jeg lyst på en avslappet og kul stil, og derfor er et par lyse chinos ett av plaggene på toppen av ønskelisten min! Et par lave tøysko skal jeg også skaffe meg, sier Synne.

Hun mener nemlig at et slikt par sko kan gjøre en klassisk chinosbukse litt mindre formell, og at de samtidig er praktiske å ha med seg til hytta ved sjøen. Hun har også en del tilbehør på ønskelisten sin;

- Jeg har dilla på klokker, og har flere sølvfargede jeg bruker ofte. Det jeg derimot ikke har er en gullfarget. Den hvite og gullfargede klokken fra Michael Kors er en favoritt akkurat nå, og en sikker vinner til solbrun hud. Et par fargede solbriller kjøper jeg meg hvert år, og fordi jeg har en tendens til å miste briller, kjøper jeg de billige variantene og bytter dem heller ut ofte. Jeg skal i hvertfall ha ett par røde og et par i neonfarge til våren, sier Synne.

Ina Sofie Libeck Myrdal, frilanser:

- Våren er allerede kommet til England hvor jeg bor, så alt vintertøy er for lengst pakket vekk og erstattet med blant annet duse pastellfarger og høye stilletthæler, sier Ina Sofie.

CASUAL: Bukse fra InWear, 699,-, Klokke fra Michael Kors/Asos.com, ca 2000,-, Sko fra Din Sko, 299,-, Solbriller fra Gina Tricot, 59,-, Bikini fra Tommy Hilfiger/Nelly.no, 699,-.
CASUAL: Bukse fra InWear, 699,-, Klokke fra Michael Kors/Asos.com, ca 2000,-, Sko fra Din Sko, 299,-, Solbriller fra Gina Tricot, 59,-, Bikini fra Tommy Hilfiger/Nelly.no, 699,-. Foto: Produsentene

Hennes største cravings i vår er en ny veske fra Mulberry, Bayswater Tote. Hun har også et par klassiske solbriller på ønskelisten.

- Jeg har klart å miste mine favorittsolbriller, så da er våren et ypperlig tidspunkt til å skaffe seg nye. Denne gangen vil jeg gå for den klassiske Ray-Ban Aviator modellen.

Når det gjelder klær er det den maritime stilen og pastellfarger som er favorittene.

- Jeg elsker den maritime stilen, og kommer garantert til å gå til innkjøp av en del marineblå plagg denne våren, sier hun og fortsetter;

- Jeg har også virkelig fått øynene opp for pastellfarger. En mintgrønn bluse kombinert med et skjørt i maritim stil og wedge-sandaler kommer jeg til å satse på i vår.

Til penere anledninger kommer hun til å dra frem gamle kjoler og heller satse på et nytt skopar i samlingen.

- Jeg er veldig svak for sko, og min absolutte favorittdesigner er Christian Louboutin. Hvem ville vel ikke følt seg som en prinsesse i et par nude pumps fra denne franskmannen? Men først må det spares, og det kan fort ta litt tid.

Les også:

De 10 verste motetabbene

Skoene denne våren

TILBEHØR: Ina Sofie har blant annet dilla på sko og ønsker seg dette med mer i vår. Bluse fra SamsøeSamsøe, 499 kr, beige pumps fra Christian Louboutin, Piou Piou, 3591 kr, kilehæler fra Michael Kors, 1363 kr, solbriller fra Ray Ban, 1000 kr, Mulberry Bayswater Tote, 5910 kr.
TILBEHØR: Ina Sofie har blant annet dilla på sko og ønsker seg dette med mer i vår. Bluse fra SamsøeSamsøe, 499 kr, beige pumps fra Christian Louboutin, Piou Piou, 3591 kr, kilehæler fra Michael Kors, 1363 kr, solbriller fra Ray Ban, 1000 kr, Mulberry Bayswater Tote, 5910 kr. Foto: FOTO: Produsenten.

20 vårjakker til under 1000 kr.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning