Dette gir deg strålende glød!

Gå helgen i møte med en fantastisk look! Tipsene får du her!

Publisert Oppdatert

Vi ønsker alle å stråle litt ekstra, noe som kan være utfordrende på vinteren siden kulden er med på å tørke ut huden.

6 tips

Så hva kan du gjøre? Vel, du kan alltids jukse litt!

1. Du trenger ultrahydrert hud for at du skal kunne sminke deg til en rosevakker glød. Derfor bør du etter en god rens og en mild peeling, påføre en rik fuktighetskrem for et godt grunnlag. La huden absorbere fuktighetskremen skikkelig før du påfører makeup.

2. En rik foundation blir for tung for denne looken, så bruk en lett variant, eller en farget fuktighetskrem i stedet. Påfør med fingrene eller med en foundationbørste over hele ansiktet. Sørg for å duse ut alle "kanter" og skiller, spesielt rundt kjevebenet og mot ørene og hårfestet.


3. Bruk en lysreflekterende concealer for å dekke eventuelle problemområdene; under øynene, rundt nesevingene, på midten av haken og på urenheter.

4. Så begynner magien! Klapp en perlefarget og lett highlighter rundt linjen på kinnbena, på brynsbena, på bueområdet fra øyenbrynet og ned langs siden av øynene, litt på neseryggen og i de innerste hjørnene på øynene for å åpne de opp.

5. Avslutt looken med å spraye på litt kjølende ansiktsspray over hele ansiktet for å gi huden en siste boost av fuktighet og et ungdommelig skinn. Ta med deg fuktighetssprayen i veska så du kan freshe opp huden senere på dagen.

6. En kraftig pudderrouge kan se litt tungt ut på huden og passer ofte best når du skal ut på byen i dempet lys. Og er du bare ute etter en lett glød, vil en kremrouge passe bedre. Smil og klapp lett på litt kremblush på kinneplene. Bruk tid på å blande inn fargen i huden så du får en lett rosefarge i kinnene.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen