Kathrine Sørland gir motetips

- Det funker alltid

Modell Kathrine Sørland avslører sine aller beste motetips.

KATHRINE SØRLAND: - Føler man seg vel foran speilet, så ser man sannsynligvis bra ut også, mener modellen.
KATHRINE SØRLAND: - Føler man seg vel foran speilet, så ser man sannsynligvis bra ut også, mener modellen. Foto: Foto: NADIA FRANTZEN.
Publisert Oppdatert

Kjedebutikkene bugner allerede over med masse spennende nyheter for årets motehøst. Det er mye å velge i mellom, så mye at det kan bli vanskelig å finne frem i trendjungelen.

Her har Kathrine Sørland, modell og talsperson for Lindex, gode tips på lager.

Fem favoritter

Modellen har flere høstfavoritter hun misjonerer for.

- Skinny jeans er en klassiker og de passer til alt. Vil man dra inn et trendelement på buksefronten i høst. er min anbefaling å piffe opp garderoben med et par brokademønstrete bukser, som er hot akkurat nå, sier Sørland til Kvinneguiden.

Hun gleder seg også til å bruke en myk og varm angoragenser på kalde høstdager.

- Angoragenseren passer også til det meste. Invester i ulike farger og bruk den til hverdags og til fest kombinert med ulike looks, foreslår modellen.

Sørland mener også at skinnskjørt er et must-have om man skal pynte seg litt ekstra denne høsten. Kort eller langt, figurformet eller a-formet.

- Kombiner gjerne med andre skinndetaljer for en råere look,eller gjør antrekket litt mer casual med en hvit skjorte eller bluse, eller en collegegenser eller angoragenser.

Er du ikke så glad i å pynte deg, kan du glede deg over at boyfriendjeans også er bra å satse på i høst. På denne måten kan du også mikse det androgyne med det feminine for en komplett look.

- Skinnjakken er også en evig klassiker som blir brukt hver eneste høst, den passer til alt, tipser Sørland.

HØSTFAVORITTER: Skinnyjeans fra Lindex, 399 kr, brokadebukser fra Lindex, 199 kr, skinnskjørt fra Estradeur, 499 kr, strikkagenser fra Bik Bok, 399 kr, skinnjakke fra Lindex, 499 kr.
HØSTFAVORITTER: Skinnyjeans fra Lindex, 399 kr, brokadebukser fra Lindex, 199 kr, skinnskjørt fra Estradeur, 499 kr, strikkagenser fra Bik Bok, 399 kr, skinnjakke fra Lindex, 499 kr. Foto: Foto: PRODUSENTENE.

Stramt budsjett?

ULLKÅPE: - Ulljakka er fin å investere i til høsten. Den holder oss god og varm,og er i tillegg kjempetøff, tipser Sørland. Denne er fra Lindex og koster 999 kr.
ULLKÅPE: - Ulljakka er fin å investere i til høsten. Den holder oss god og varm,og er i tillegg kjempetøff, tipser Sørland. Denne er fra Lindex og koster 999 kr. Foto: Foto: LINDEX.
VELG RIKTIG: En trendy stil trenger heller ikke koste så mye dersom man bare passer på å velge riktige farger for tiden man er i. Her viser Kathrine Sørland en annen favoritt.
VELG RIKTIG: En trendy stil trenger heller ikke koste så mye dersom man bare passer på å velge riktige farger for tiden man er i. Her viser Kathrine Sørland en annen favoritt. Foto: Foto: NADIA FRANTZEN.

De fleste har verken ønske om eller anledning til å fornye garderoben før hver sesong, men ett eneste plagg kan så absolutt gi deg en oppdatert og "i tiden-look".

- Ulljakka er fin å investere i til høsten. Den holder oss god og varm, og er i tillegg kjempetøff! Denne passer flott til de fleste looks, så én jakke kan fornye en mengde antrekk, mener Sørland mens hun understreker;

- Et annet alternativ dersom man bare har anledning til å skaffe seg ett trendplagg denne høsten, er et plagg med dyreprint.

En trendy stil trenger heller ikke koste så mye dersom man bare passer på å velge riktige farger for tiden man er i.

Her mener Kathrine Sørland at noen farger skiller seg mer ut enn andre denne høsten.

- Jeg tror fargen aubergine eller vinrød er en farge som passer de fleste til høsten, foruten sort og grått da, sier hun.

Dette fungerer alltid

Du kan så absolutt gå trendveien og velge de plaggene som viser at du følger med i tiden, men dette er likevel ikke Kathrine Sørlands beste motetips:

- Jeg syns folk skal få ha på seg det de vil og jeg er ikke tilhenger av "what-or what not to wear", sier Sørland og understreker:

- Føler man seg vel foran speilet så ser man sannsynligvis bra ut også. Det er mitt aller beste motetips!

Les også:

De 10 verste motetabbene

Hun gjør én feil

Derfor blir du dømt etter utseendet

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning