Den hvite hjelper

Stor eller liten, kantete eller hengslete. Det spiller ingen rolle så lenge vesken er hvit.

Publisert Oppdatert
Vil du være med på moten behøver du egentlig bare å skaffe deg en hvit veske til antrekket ditt. Det siste på trendbølgen handler om hvitt tilbehør.

Fra not til hot!

Det er ikke så altfor lenge siden at sandaler med åpen tå var på nivå med å spise ute i gatene - veldig hverdags. Nå betaler folk derimot ofte mer for å spise på gaten! Før var det ut å vise BH-stroppene eller for mye hud. Nå er alt lov.

Det er rart å tenke på hva som var forbudt før, men som i dag blir sett på som supertrendy. Dette gjelder også hvite vesker.

Kjendiser liker

Selv om hvite vesker kan krasje ethvert antrekk med oppmerksomheten den tiltrekker seg, og selv om fargen får blek hud til å virke blekere, er moten faktisk så riktig som den kan bli for øyeblikket.

Kjendiser som Jennifer Aniston, Elizabeth Hurley og Angelina Jolie, har lagt sin elsk på det hvite tilbehøret og demonsterer hvor godt det passer til det meste.

Retro

En hvit veske glir rett inn i retrotrenden som regjerer og den gjenspegler 1950-,60-, og 80-tallet. Men hvit er som oftest sommerfargen hvert eneste år, og også denne gangen er det en typisk sommermote.

Off-white, kremhvite, gråtonede hvite, med svart, rød, blå eller grønn søm, uansett er det enkelt å nyte det friske tilbehøret som en hvit veske er. Så løp og kjøp deg en, og du er sikret accessoaret til både hverdag og fest.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning