De beste shoppingstedene på nett!

Leser du moteblader, men finner aldri klærne? Eller kanskje du ikke leser magasinene, men fortsatt vil ta deg bra ut? Det er nok å velge i på nettet, og det er lett å gå seg vill.

Publisert Oppdatert
Hvor er det trygt å handle? Hvilke nettbutikker sender til Norge?

Av alle online butikker er det et stykke mellom de virkelig gode. Og hva er vel bedre da enn at vi har funnet de beste shoppingstedene på nett for deg, hold på kredittkortet!

www.figleaves.com
Undertøy av topp kvalitet, brukervennlig og stilig nettside. Gratis frakt over hele verden! Absolutt verdt å ta en titt på, har også badetøy.

www.asos.com ASOS.com (AsSeenOnScreen.com)
Har vunnet haugevis av priser, og er virkelig en av de beste shoppingstedene på nett. Her kan du kan få kjøpt alt du bare MÅ ha, gjerne etter å ha sett kjendiser ha på seg liknende plagg.. I tillegg er prisene absolutt godkjente. Kan det bli bedre?

www.fatface.com
Nettbutikk med dame, herre og barneavdeling, I tillegg til endel accessorier. Fokuserer på en sporty stil.

www.frankisfrank.co.uk
Frank is Frank fører merker som Bench Clothing, Paul, David and Goliath og Emily the Strange. Trendy "gatemote", stort utvalg!

www.joystickjunkies.co.uk
Er du en nerd? Her kan du kjøpe tskjorten som beviser det! Joystickjunkies selger oldschool tvspillinspirerte klær, og du går garantert rett hjem hos en mann som enda drømmer om en Commodore 64..

www.landsend.co.uk
Nettbutikk med dame, herre og barneklær, har også egne avdelinger for små og store størrelser.

www.lasenza.co.uk
Både praktisk og sexy undertøy i varierende prisklasser.

www.urbanindustry.co.uk
Selger merker som Artbox Bags, Dirtyhabit Clothing, Fly Clothing, Fuct T-Shirts, Get Cutie, LRG Clothing, Mooks, Paul Frank og Urban Urban. Har akkurat startet med internasjonal levering.

www.topbrandsdirect.com
Har et stort utvalg av klær fra Miss Sixty, DKNY, FCUK, Guess, Nike, Hugo Boss, Gucci og flere.

www.efashionhouse.com
Online veskebutikk, har du veskedilla bør du enten ha endel på Visakortet, eller holde det langt unna. Har både billige vesker og dyre designmodeller til flere tusen kroner. Også godt utvalg i skjerf, belter, smykker, solbriller med mer.

www.psyche.co.uk
Designerklær, eksempelvis fra DKNY, Diesel, Armani, Boss, Farhi, Gucci, Ted Baker med flere.

www.probat.no
Norsk butikk som drives av to jenter, har spesialisert seg på tskjorter og gensere med morsomt trykk. Verdt å sjekke ut!

<hr>

Kommenter artikkelen HER .

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning