Cellulittfri og bikiniklar

Jeg er ikke av de snertne damene som sprader rundt på stranden og føler seg rasende lekker i bikini. Derfor var jeg ikke vond å be da jeg ble spurt om å teste ut en ny cellulittbehandling..

Publisert Oppdatert
Selv om cellulitter er normalt prøver kvinner verden over å bli kvitt dem, stort sett uten å lykkes. Med det i bakhodet var jeg ikke spesielt positiv da jeg møtte opp på Clinique Madeleine, for første behandling. Enda mer skeptisk ble jeg da jeg fikk beskjed om å ikle meg i et antrekk som best kan beskrives som en catsuit laget av tynn hvit nylon. Heldigvis hadde jeg på meg ganske greit undertøy, for selv om drakten var heldekkende er den forholdsvis gjennomsiktig..

Jeg ble bedt om å legge meg ned, og Cecilie kommer inn med en enorm maskin med et voldsomt display. Definitivt avanserte greier. Det er selve hodet på maskinen som gjør jobben, og Cecilie jobber seg fra leggene og oppover. Inni behandlingshodet er det to metallruller, som griper fatt i og løfter huden. Dette skal bidra til å øke blodsirkulasjonen, og det er her «hemmligheten» ligger. Fra leggene går behandlingshodet opp til lårene, hoftene, og magen. Etterpå blir jeg bedt om å snu meg, og jeg får samme behandling på baksiden av legger og lår, hofter, rumpe og korsrygg.

De første gangene er behandlingen litt ubehagelig. Det kjennes nesten ut som du setter en støvsuger mot låret, og det «klyper» litt innimellom, særlig rett ovenfor knærne og på hoftene.

Etter 6 behandlinger begynner jeg å bli utålmodig, og jeg står i speilet og leter etter resultater, uten å helt finne de.

Etter 12 behandlinger begynner jeg å se resultater. Huden på lårene er glattere, og virker fastere.

Etter 16 behandlinger ser både jeg og andre tydelig forskjell. Jeg har ikke akkurat blitt en Baywatch-kopi, men huden har nesten ikke «humper» mer, og jeg kan for første gang på mange år vurdere å gå i kort skjørt.

Hver behandling varer i en drøy halvtime, og man bør være gjennom ca 15 behandlinger for å få best mulig resultat. Etter gjennomførte behandlinger anbefales det å vedlikeholde resultatet med 1-2 behandlinger i måneden. Hver behandling koster 6-700 kroner.

Mine mål og resultater:

Før:
Mage: 81 cm
Venstre lår: 62 cm
Høyre lår: 63 cm

Etter 6 behandlinger:
Mage: 79 cm
Venstre lår: 61 cm
Høyre lår: 61 cm

Etter 16 behandlinger:
Mage: 73 cm
Venstre lår: 59 cm
Høyre lår: 59 cm

Totalt resultat:
Mage: ned 8 cm
Venstre lår: ned 3 cm
Høyre lår: ned 4 cm

For mer informasjon: Ring Innova Cosmetic på telefon 23 38 80 38.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning