Cavallis kolleksjon lansert!

Roberto Cavalli står bak denne høstens kjendiskolleksjon for H&M, og det var høy champagneføring da superdesigneren feiret lanseringen. Se bildene her!

Publisert Oppdatert
Det har blitt tradisjon at H&M hanker inn verdens mest kjente designere, og helt siden det i juni i år ble klart at det denne høsten er Roberto Cavalli som var den utvalgte, har det vært stor spenning rundt hvordan klærne vil bli seende ut.

Kolleksjonen består av alt fra selskapskoler til undertøy og tilbehør, via skinnjakker, dresser, t-skjorter og jeans. Kvinnekolleksjonen er, helt i Cavallis ånd, preget av dyreprint, mens herrekolleksjonen er mer subtil i sort, blått, brunt og hvitt.

Glamour

- Mote er et uttrykk for frihet. Samarbeidet med H&M gir moteinteresserte muligheten til å eie en Cavalli, noe de kanskje ikke har hatt muligheten til før. Kolleksjonen jeg har designet for H&M inneholder alle elementer fra signaturstilen min, og er proppfull av glamour, sier Roberto Cavalli i en pressemelding.

Lanseringen av kolleksjonen ble arrangert i Roma, og en smilende Cavalli kom gående ned den røde løperen omflakket av modeller ikledd kreasjoner fra H&M-kolleksjonen. Gjestelisten bestod for øvrig av både kjente og ukjente fashionistas, og den gravide skuespilleren Halle Berry var også på plass.

Klærne vil være i salg fra 8 november.

Cavalli for H&M:=images) value = 0; show(value); }


Foto: H&M

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning