Bryt motereglene

Regler er til for å brytes - det gjelder spesielt for årets klestrender!

Publisert Oppdatert
Vi forholder oss til regler hver eneste dag i livet, men når det gjelder moten skal du bryte det som brytes kan. For 2008 og 2009 i stor grad om å finne sin egen stil.

I dag er for eksempel store solhatter noe av det hotteste du kan ha på deg. Stilen passer vel og bra sammen med hippiekjoler og kilehæler, men er enda råere dersom du kombinerer hatten med jeansshorts, høye stiletter og en enkel singlet.

1. Miks mønstre

Nå er det lov å mikse blomsterprints med striper og ruter så mye du vil! Alt er lov i år, men du må selvsagt forsøke å mismatche med stil.

2. Nattkjole er dagkjole

Hiv en cardigan over nattkjolen din og du er klar for en dag i solen! Sørg bare for at kjolen ikke er gjennomsiktig, da kan du fort bli i overkant naken når du går til stranden.

3. Blande basisklær

Skapet er kanskje fullt av nattklubbklær, kontorklær, bryllupskjoler og hva som helst; men finn frem enkle basisklær og forsøk å sette de sammen på en ny måte. Enkle t-skjorter, blyantskjørt, jeans - en god avveksling.

4. Følg med!

Om du elsker mote bør du følge med på motedivaene og designerne i verden. Sjekk på nettet, TV og magasiner for de siste moteoppdateringene. Motebloggerne får mer og mer innflytelse, og inspirerer millioner hver dag. To av våre favoritter er Siljesfashion og Siggelicious.

5. Glitre til enhver anledning

Enten du skal på fest, i bryllup eller på en annen samling; sørg for å skinne maksimalt uansett hvilke råd andre gir deg! Glitrende smykker, sko og veske er bare noe av det du kan imponere de andre med.mote320_1

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen