Blomstrende mote

Slik bruker du blomsterplaggene riktig!

Publisert Oppdatert
Blomster og store print på klærne er den heteste trenden for øyeblikket, men det gjelder å holde tunga rett i munnen..

Rett og galt

Blomster og store grafiske mønstre kan lett bli for mye eller rett og slett ikke se bra ut på enkelte deler av kroppen. Da er det viktig å vite hvordan du skal sette sammen plaggene. Her er våre forslag:

1. Bruker du et blomstrende skjørt kan overdelen være ensfarget for å skape balanse i stilen.

2. Går du for en lang eller kort blomstrete kjole, er det lurt å la tilbehøret være i minimalistisk stil, gjerne en enkel brun veske og brune kilehæler. La håret være naturlig flagrende.

3. Store mønstre gjør seg absolutt ikke på alle. Er du liten og nett kan du "drukne" i store prints. Velg litt mindre blomster og prints på overdelen, på skjørtet eller den nedre delen av kjolen kan du unne deg større blomster.

4. Har du en kraftig overkropp, kan store mønster også ødelegge her. For å skape balanse er det lurt å tenke at de største printene og mønstre kan vises på den delen av kroppen som er minst, enten det er overkroppen eller nedre del av kroppen. Slik fremhever du det du liker og skjuler det du er mindre fornøyd med.

5. Om det er en del på kroppen du ønsker å fremheve, skal du gå for plagg med print og blomster over den delen av kroppen din du ønsker å vise frem.

6. For en smalere midje, bruk et a-formet blomsterskjørt og en ensfarget topp, eller en kjole med få farger oppe og grafiske mønstre nede.

7. De hotteste fargene for øyeblikket er skarpt rødt, skrikende gult og sterke grønnfarger, blå og orange.

8. Synes du at et helt blomsterplagg, kjole, skjørt eller overdel blir for mye? Da kan du gå for en blomstrete veske eller et skjerf eller hårbånd.

9. Aner du ikke hva du skal ha på deg i bryllupet, på sommerfesten, på jobbavslutning eller på byen? En lang hippiekjole med blomster passer til alle anledningene!

10. Husk at blomsterplagg tiltrekker seg oppmerksomhet. Så vær beredt på blikk og på å skille deg ut i mengden, vil du unngå oppmerksomhet skal du heller velge ensfargede plagg!Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning