Bli ny!

Garderoben din trenger en utskifting nå!

Publisert Oppdatert
Investere i noe som vil jobbe hardt og leve lenge..

Nøkkelplagg

Hver september opplever voksne kvinner noe i duren av "tilbake til skolen"-følelsen. Sommerklærne er for kalde, men det er fortsatt for mildt for ullgenserne. Så hvordan skal man kle seg i disse dager..?

Det er utallige valgmuligheter, men moteeksperter verden rundt mener rådet er å ikke fokusere på voldsomt på trendene, men å heller se etter enkle nøkkelplagg. Det er ofte bare tre, fire eller fem plagg som kan få deg til å føle deg oppdatert.

Skjørtedrakt

Noen plagg gjør at du føler deg ny med en gang. Denne sesongen tilbyr for eksempel skjørtedrakter som er allsidig og stilig. Du kan bruke hele drakten og følge trenden, eller dele drakten opp og bruke jakke og skjørt til andre klesplagg i garderoben din.

Vinterjakke

En varm og god vinterjakke må alle ha. Trenchcoats og kule jakker hvor livet er markert er årets hit.

Store strikkeklær

De er komfortable, sexy, myke, varme og utrolig kule! Invester i store strikkegensere, kjoler og nyt høsten!

Noe i skinn

I år er det også stor fokus på lakk og lær. Du bør ha noe i skinn, enten det er en veske, jakke eller et par sko. Men du finner også rockebukser og trange kjoler i skinn. Skinnplagg lever også lenge i garderoben din!

Enkle kjoler

Kjoler er alltid fint å ha som et supplement til de av og til kjedelige jeansene! Velg ut enkle kjoler som du føler er tidløse i snitt og farger.

Vide bukser

Vide bukser er høstens hit, og appellerer til alle som hater de trange, ukomfortable sigarettbuksene.Kilde: comopolitan.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning