Bli kvitt kvisene!

Problemet er ekkelt og det gir deg elendig selvtillit. Men sliter du med kviser, finnes det faktisk produkter som holder det de lover.

Publisert Oppdatert
Kviser og ugjevnheter i huden kan være svært vanskelig å hanskes med. Men det behøver ikke være verdens undergang for deg dersom huden din blir til en akneørken over natten. Det finnes nemlig flere produkter som virkelig kan hjelpe deg med det såre problemet.

Det går!

Mange hudpleieprodukter, hudsalonger og legemidler lover at huden skal bli ren og pen i løpet av natten, de fleste produktene hjelper sjelden så raskt, og mange hjelper ikke i det hele tatt. Likevel er det noen produkter som kan virke som vidunderkurer, og det er disse du skal se etter på parfymeri, TV-shop eller hos hudpleier.

Du synes kanskje at hudpleie kan være svært dyrt, dessuten kan det føles som et eneste stort tiltak å rense huden hver morgen og kveld. Men, faktum er at kjøper du produkter som koster litt ekstra, varer de også lenger enn billige produkter fordi du ikke behøver å bruke så mye av de hver gang grunnet kvaliteten. Likevel behøver ikke alle gode produkter være svindyre.

Nedenfor tipser vi deg om hudpleieprodukter du kan forhøre deg om. Prisene varierer hos forskjellige forhandlere, men de skal ikke koste deg skjorta og stol på oss; de virker!

Billig pleie

Om du ønsker å kontrollere kvisehuden din, er det absolutt viktigste å tenke på de tre stegene; rensing, toning og fuktighet. Botanics Facial Pamper Kit er ideell for både morgen og kveld. Hudpleieserien virker spesielt godt på sliten hud. Pris; cirka 80 kroner.

Garantert virkning!

Proactiv Sulotions Basic Clear Skin System inkluderer tre-stegssystemet (du får også med solkrem uten olje som kan brukes som fuktighetskrem dersom du ønsker dette) med renser, toner og et reparerende serum. Serien har et svært godt rykte på seg når det gjelder å kvitte seg med aknehud, og flere kjendiser har sverget til produktet, blant annet Jessica Simpson og Diddy. Sammen med serien får du med en garanti på at du vil være kvisefri svært raskt. Produktet gjør faktisk huden stjerneklar og stopper akne ved bakteriekilden det vokser fra. Produktet får du foreløpig kun bestille via TV-shop. Pris; cirka 300 kroner.

Reparerer huden

Acne Solution Clear Skin System fra Clinique skal være en gjennombruddstrio som vil løse hudproblemene før de begynner. Serien inkluderer renseskum, et reparerende serum og en oljefri fuktighetskrem som skal åpne tette porer og rense ansiktet for kviser. Om du allerede har mye kviser i ansiktet ditt, lover Clinique-systemet å klarne huden forsiktig gjennom jevn bruk. Pris: cirka 300 kroner.

Kviser på kroppen

Om du har kviser andre steder på kroppen enn ansiktet, er The Whole Body -serien fra Whole Foods Market genial. Den er naturlig og mild og behandler uren hud svært forsiktig. Nature's gate Acne Treatment System er også flott til hele kroppen. Det grønne merket tilbyr produkter for kvise og akne laget av salicylic syre og organiskbotaniske ingrdienser. Pris; cirka 200 kroner.

Reisesett

Det er mange forskjellige grunner til at kviser oppstår eller aknehud tar over ansiktet. For noen er det genetisk, for andre skjer det i stressperioder eller når man spiser noe man ikke tåler. Uansett er det mulig å få kontroll over dette sjenerende problemet. TESS Almost-Normal Skin - serien eller TESS Skin With Attitude inneholder jojoba ansiktsskrubb, toner, kvisestift og en oljefri fuktighetskrem med solfaktor 15. Pris; cirka 200 kroner.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning