Bli julebordets dronning!

På julebordet skal vi glitre og skinne, men slikt kommer slett ikke av seg selv på denne tiden av året. Vi gir deg tipsene!

Publisert Oppdatert
Julebordet er for mange årets morsomste firmafest, og den dagen man skal ikle seg noe helt annet enn det man vanligvis gjør på trøtte arbeidsdager. Her får du tipsene til hvordan du blir julebordets dronning!

Hud og hår


Peeling

En god peeling må til for å få silkemyk hud. Smør inn både kropp og ansikt, men ikke bruk samme peeling overalt. Huden i ansiktet kan skades av for grove peelingkorn, så bruk en egen finkornet ansiktspeeling til dette området.

Fuktbombe

Smør inn hele kroppen med et generøst lag bodylotion. Gi ansiktet en fuktmaske som fjerner døde hudceller og gir ny glød.

Klipp og farge

Om du har noen centimeter ettervekst og burde ha klippet deg for flere uker siden har du en gylden mulighet til å få orden på høysåten. Frisørbesøket bør unnagjøres dagen før om du har tenkt til å sette opp håret selv, siden det kan være vanskelig å få oppsatsen til å sitte godt hvis du har nyvasket og nyfarget hår.

Bli brun i en fei

En vintergusten blek hud får ny glød etter en runde med selvbruning. Er lommeboken slunken kan du med litt tålmodighet få til et bra resultat hjemme. Hvis du vil gå for luksusvarianten bestiller du time hos en hudpleier som tilbyr spraytan.

Dagen er her!


En lang dusj

En lang og varm dusj eller et avslappende bad er den perfekte start på kvelden. Om du har tenkt til å sette opp håret er det lurt å ikke vaske det, så det ikke blir så glatt. Bruk en god dusjgele med en lukt du liker.

Fuktighetsserum

Et fuktighetsserum trekker raskt inn og gir masse fukt uten at huden blir fet og klissete. Passer perfekt under foundation.

Sminke

Husk den gyldne regelen om å fokusere på enten øynene eller munnen. Vil du ha sotede øyne bør du holde leppene naturlige, og vil du ha knallrøde lepper bør du være forsiktig med øyenskyggen.

Juks deg smal

En god hold in-strømpebukse kan få valker og bilringer til å forsvinne som dugg for solen. Her kan det lønne seg å gå litt opp i pris, og sørg for at hold in-effekten går fra lårene, via rumpa og helt frem til magen. Ingen vits i å ha smale lår hvis magen fortsatt står ut.. Husk bare på at du skal ha plass til litt mat også, så ikke kjøp en strømpebukse som er så trang at du knapt klarer å puste..

Kle deg riktig

Motemagasinene er stappfulle av tips til hvordan du bør kle deg i vinter, og enten du liker kjolene korte eller lange, pyntet eller casual; I år er det to store trender som gjelder, gull og lilla/burgunder.

Enda viktigere enn farge er snittet. Velg en kjole som fremhever det du er fornøyd med, og som skjuler det du er mindre fornøyd med. Har du store armer bør du ikke velge en kjole med tynne stropper. Har du store bryster bør du velge en kjole med god støtte, og som du kan ha en BH under.

Hvis kjolen i seg selv er enkel kan du pynte den med smykker, sko og en fin veske. På den måten har du "nytt" antrekk hver gang, selv om du bruker den samme kjolen.

Ha med deg "førstehjelpskrin"

Ha alltid med deg førstehjelp i form av neglefil, sminke, leppepomade, ekstra strømper og tyggegummi. Kanskje vil du ikke få bruk for noe av det, men du slipper i alle fall å være redd for å måtte tilbringe natten med sprukne lepper og raknet strømpebukse..

i_220611

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning