Billige designbriller

Ønsker du deg et par med fiffige, billige designerbriller bør du sjekke priser på forhånd. En undersøkelse gjort av Aftenposten gjør Brilleland til vinneren.

Publisert Oppdatert
I følge Aftenposten spriker prisene enormt når det gjelder designbriller, og en av Norges mest populære optikerkjeder, Brilleland, er den billigste aktøren i testen hvor prisene hos nettopp Brilleland, Synsam, Krogh Optikk og Interoptik ble testet.

Holder løftet

Aftenposten gjennomførte en pristest blant Norges største brillekjeder og Brilleland sto frem som den billigste aktøren på samtlige briller. Forskjellen på ett og samme brillepar viste seg å være på opptil 1300 kroner.

- Brilleland er stolte av å endelig få bekreftet det de har kommunisert i en årerekke at de faktisk er billigst på briller. Selskapet etterstreber å alltid ha lave priser på alle sine produkter, også på de store merkevarene, forteller kommunikasjonsrådgiver Stine Koppang.

- Vi er veldig fornøyde med å komme godt ut av Aftenpostens pristest. Vi tror at kundene ønsker både noen eksklusive og rimelige alternativer når de kjøper briller, og hos oss skal man kunne finne noe som passer både stil og lommebok. Mange ønsker også for eksempel flere briller, en i bilen og en på kontoret og da sier det seg selv at man kanskje ikke alltid går for det dyreste alternativet, sier Tina Nyeman, kommunikasjonsdirektør i Brilleland.

Prisgaranti

Det er for tiden en økende konkurranse på optikermarkedet, men Brilleland forteller at de ikke har merket denne skjerpede konkurransen nevneverdig.

Noe av årsaken til de store forskjellene i testen kan være at kjedene bruker ulike ulike kvaliteter på glassene. En dyrere brille kan ha et mer solid glass enn en billigere brille, og derfor være mer lønnsom. Uansett vil det lønne seg å undersøke priser før du investerer i en ny brille!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning