Billig-jeans

Dongeri er tilbake med full sleng. Se bildeserie!

Publisert Oppdatert
"Gammel" mote kommer tilbake, akkurat slik vi er vant til. Nå kan du grave i jeanshaugen din og lete frem dongeribuksene som både var populære på 1970-tallet og 1990-tallet, dermed kan du spare du en slant lommepenger! Se bildeserie nederst i saken.

Gamle og gode

Jeans er så og si alltid trendy, men i år vil vi i følge verdens moteeksperter se denimmoten virkelig regjere klesbutikkene. De kule seilerjeansene er tilbake, enten med høyt eller lavt liv, det viktigste er at buksebena har skikkelig sleng. Kanskje har din mor eller din tante noen gamle jeans innerst i kleskapet eller i boden? Kanskje går du fremdeles inn i jeansene du brukte på slutten av 1990-tallet? Hvis ikke finner du slengjeans i de fleste butikker fra de rimelige merkene til de eksklusive. Du velger selv hva du foretrekker, men stilen er omtrent lik. Vi finner jeans både i tynn denim med behagelig stretch og i tykk og solid denim som helst bør sitte perfekt.

De fleste seilerjeans sitter stramt over baken og med en sleng som starter rett over knærne eller midt på låret. Jeans med boot-cut fra 1990-tallet var for det meste lave i livet, mens det på 1970-tallet var det høye livet som dominerte. I dagens butikker finner du begge deler, alt etter hva du foretrekker selv.

Det morsomme med seilerjeans er at du kan kose deg i de til hverdags og de vil beholde sin signaturform. Kombinerer du dem med komfortable converse eller andre flate sneakers, kjører du en laidback stil. Smeller du på et par chunky hæler for kvelden, en kul topp og et smykke, er du klar for å rocke byen ut i de sene nattetimene.

Smalt funker

Om du er en av de som helst foretrekker de smale, trange og stretchy sigarettjeansa, trenger du ikke bekymre deg for mye. Sigarettbuksene holder fremdeles koken skal vi tro designerne, til våren vil særlig de smale, gråmelerte jeansene dominere.

Dongeristoffet vil også vises på både kjoler, skjorter, skjørt og jakker, til og med accessoarer som vesker vil formes av det steinvaska stoffet!

Mainstreambutikker som Hennes & Mautriz, Vero Moda og Bik Bok har alle begynt å pryde utstillingsvinduer med denimklær og i følge moteekspertene vil dongeristoffet fortsette å fylle butikkene utover våren og sommeren.

Se bilder av vårens jeans fra Asos.com og Victoriasecret.com.Kule jeans

=images) value = 0; show(value); }


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning