Bildespesial: Høstens musts!

Vi har saumfart butikkene og funnet de fineste høstplaggene! Hundetannsmønster, genserkjoler og blyantskjørt er alle musts denne høsten.

Publisert Oppdatert
Høstens mote er feminin, elegant og stilren, men det er likevel enkelt å finne plagg og tilbehør som gjør antrekket mer individuelt og spennende. Det aller viktigste høstplagget er genserkjolen, perfekt for kalde høstdager der du vil være komfortabel og classy på samme tid!

Andre viktige trender er midjebeltet, blusen og ikke minst det supertrendy hundetannsmønsteret, som for n'te gang gjør sitt inntog på catwalken.

Mote for alle

Høstens mote priser femininiteten, og du skal slett ikke være redd for å vise formene dine. Blyantskjørt og drainpipebukser fremhever kurvene, og det samme med midjebelter og en ettersittende genserkjole. Samtidig finnes det nok av plagg som ikke sitter tett inntil.

Marker de mest flatterende delene av kroppen din, har du stor rumpe er det fint å markere midjen, og har du eplefasong kan drainpipejeans og en løstsittende bluse være flatterende. En grei tommelfingerregel er å matche noe ettersittende med noe løstsittende.

Vi har saumfart butikkene og samlet de fineste plaggene vi fant.

PRIKKETE

Denne blusen er både yndig og elegant på samme tid. Perfekt under en vest, og enten med blyantskjørt eller bukse under. At den i tillegg er billig gjør jo ingenting..

(Kr 249,- hos H&M)


RETROTRENDY

Hundetannsmønsteret har med voldsom fart tatt plass inn i motebildet igjen. Denne kåpen er i tykk kvalitet, og er med trykknapper og belte både varm og praktisk.

(Kr 1999,- hos Zara)


FEMININT

Blyantskjørtet er enda aktuelt, og er det perfekte basisplagget denne høsten. Denne enkle varianten fra H&M er perfekt i passformen.

(Kr 198,- hos H&M)


SLØYFEFIN

Denne cardiganen i gullstrikk kan brukes over en elegant kjole eller til jeans og en enkel singlet. For variasjonens skyld følger det med to silkebånd i ulik farge.

(£ 38 hos Oasis-stores.com)


PINETRANG

Drainpipejeans har gjort sitt inntog i butikkene, til noens glede og andres frustrasjon. Hvis du føler deg ukomfortabel med bukser med såpass trange ben kan du velge en som ikke går fullt så mye inn nederst.

(Kr 419 hos Mango)


LEKKER LILLA

Denne genserkjolen kan varieres i det uendelige, og er i høstens trendfarge lilla. Like fin over bukse som til strømper og støvletter.

(Kr 198 hos H&M)


FREMHEV MIDJEN!

Dette beltet er et absolutt must denne høsten. Fest det der du er smalest og snurp deg sammen!

(£ 12 hos asos.com)


MARKERT

Hvis du syns det blir for voldsomt med en jakke eller kjole med hundetannsmønster så kan denne vesken sette prikken over i'en på et ellers ordinært antrekk.

(£ 18 hos Oasis-stores.com)


METALLISK

Denne kjolen i metallisk strikk og med lange ermer er vår absolutte favoritt. Perfekt til fest med støvletter til, eller på jobb med bukse og en singlet under.

(£ 65 hos Oasis-stores.com)


i_195126

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning