Beintøff mote!

Glamour, rocka, sprekt, stilfullt, elegant og søtt. Kort og godt. Shortsen har for alvor gjort sitt innhopp i trendbildet.

Publisert Oppdatert
Shorts er blitt plagget du helst ikke bør være foruten denne sesongen. Da menes ikke gymshortser og behagelige strandshortser. Vi snakker heller ikke om slappe dongerishortser eller slitte, avklippede bukser.

Kino og galla

Du har kanskje sett Jessica Simpson fremføre "These Boots are made for walkin" i musikkvideoen. Hun har på seg ultrakort dongerishorts. Kanskje er de litt i overkant korte, men hun kombinerte dem med boots, det eneste riktige.

Vi snakker om sexy shorts du kan dukke opp i på motevisninger, fest, selskaper, på teateret, på kino til og med på galla! Årets shortsmote er laget av luksuriøse materialer med classy snitt. Shortsene dukker også opp på resturanter og til og med på kontorene.

Denne korte moten tredde inn i trendbildet allerede i fjor. Det er likevel denne sesongen at shortsene skal skinne for fullt. Du kan velge i shorts som du kan velge blant skjørt. Tommelfingerregel nummer en er hva du velger å ha til antrekket for at shortsen skal kle deg mest mulig flatterende.

Bermuda shorts

Har du cellulitter og slappe lår, er det kanskje best å gå for litt lengre shortser. Da passer det bra at bermudashortsen er blant de mest elegante og kule av alle shortsene! Bermudashortsen rekker ned til knærne, er gjerne smal, men ikke for trang. Du kan kombinere den med en singlet eller en sprek topp, kort jakke og pumps, bare for å gjøre den mer feminin. Bruker du et magebelte, noen glitrende armbånd og store smykker til, er festantrekket satt.

Mini mini

På den andre siden av bermudashortsen har du minishortsen og hotpantsene. Skal du rocke byen i de korteste av de korte, er det viktig at du passer på å se sexy OG classy ut. Shortsen kan lett hjelpe deg med å danne et billig inntrykk i folks øyne, sørg derfor for å kombinere med riktige accessories.

For eksempel er det lett å huske på regel nummer en; IKKE bruk en kort topp når du bruker en kort shorts. Da ser du ut som du skal stå på gatehjørnet hele kvelden fremfor på dansegulvet. Velg en elegant topp som når deg til øverste delen av lårene dine, og pass samtidig på at shortsen vises under toppen. Til korte shortser passer det godt med kilehæler på skoene. Velg gjerne sko med ekstra feste, spenne eller reim som går rundt anklene eller leggene. Det er også tøft med boots til siden du allerede viser mye av bena dine. Rund gjerne det hele av med en stor veske.

Mellomvalget

Midt i mellom de to alternativene finner vi den mellomlange shortsen som verken når til knærne eller øverste del av lårene dine. Dette er shorts som gjerne er kule å lage et antrekk dress av.

Kombiner shortsen med en feminin, innsvingt dressjakke, enten i samme farge som shortsen (da også samme stoffet!) eller med en innsvingt denimjakke til. Da er det stilig dersom toppen du har under jakken, går nedenfor jakkesømmen og vises under. Slik danner du en stilig sommerdrakt og en sofisitikert look som du kan gå på byen i, såvel som i hageselskap. Her kan du velge mellom pumps og kilehæler, og topp gjerne antrekket med en tupert hestehale, sexy og sporty på samme tid!

Kjendiser digger

Hollywood har tydeligvis lagt sin elsk på disse frekke shortsene, og kjendisene går mann av huse for å strekke på bena. De som digger vårmoten er Mandy Moore, Hilary Duff, Jessica Alba, Carmen Electra, Eva Longoria, Tori Spelling, Charlize Theron, Gisele Bundchen, Nicky Hilton, Jessica Biel, Mischa Barton, Pamela Anderson, Bai Ling, Kelly Rowland og Ashlee Simpson, for å nevne noen..

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning