Behold sommerhuden!

Det er ingen grunn til å gi opp sommerbrun hud og gylden glød riktig enda. Vi gir deg tipsene til hvordan du holder deg gylden og frisk lengst mulig!

Publisert Oppdatert
Høsten og vinteren nærmer seg, støvletter og kåper blir tatt frem fra innerst i skapene, og huden blir blek og gusten. Eller..?

Investerer du i et par produkter vil du beholde brunfargen og gløden utover den kalde og sure høsten.

Fuktighetskrem

Det viktigste for å beholde sommergløden er fuktighet. Velg en rik krem som passer for huden din, få eventuelt hjelp av en hudpleier til å velge. Selv om ansiktet stort sett er det eneste som synes når vi tar fra ullgensere og varme bukser bør du huske på resten av kroppen også, invester i en god bodylotion, den vil få huden din til å bli smidig og dermed holde på brunfargen lenger.

Selvbruner

For å friske opp brunfargen kan du bruke en selvbruner. Velg en som er i en farge ikke så langt unna hudfargen din, da er det lettere å få det til å se naturlig ut.

Solpudder

Et solpudder får huden til å livne til, og man ser med ett frisk og opplagt ut. Solpudder av dårlig kvalitet legger seg som en maske, og har gjerne en veldig oransje undertone. Bruk derfor litt penger på pudderet, så du finner et som ser naturlig ut.

Peeling

Det høres kanskje rart ut å bruke peeling for å få bort de brune hudcellene vi gjerne vil beholde lengst mulig. Selv om det kanskje er deprimerende å tenke på at du peeler bort brunfargen må du også huske på at huden ser friskere ut etter en omgang med hampvotten. Smør deg godt inn med bodylotion og gjerne en selvbruner, og du vil ikke merke forskjell på fargen.

i_184264

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning