Beckhambuksene

Jepp, du har sikkert hørt om dem. De etterhvert så kjente Rock & Republicjeansene designet av Victoria Beckham har vist en imponerende stayerevne.

Publisert Oppdatert
Victoria Beckham fikk et honorar på 540 000 amerikanske dollar for kontrakten med Rock & Republic, og presidenten for jeansfirmaet var selvsagt svært fornøyd med å få en verdensstjerne med på laget. Populariteten har nok også blitt hjulpet av at kjendiser som Britney Spears og Renee Zellweger har trykket buksene til sitt bryst.

Buksene har vært til salgs i Norge i ca to år nå, og de er fortsatt populære, til tross for prisen på flere tusenlapper. Det er ingen hemmelighet at det er design og merke man betaler for, selv om passformen også sies å være svært god. Syns du det blir litt for voldsomt med disse dronningkronene på rumpa har Rock & Republic et stort utvalg i andre bukser også, med like god passform.

Hvor kjøpes buksene?
Det er nok av steder på nett man kan få tak i buksene, men det dreier seg dessverre stort sett om kopier. Vil du være sikker på at du kjøper ekte vare, gå i eksklusive butikker, i Oslo selger blant andre Voga i Bogstadveien buksen. I tillegg får du prøvd den ordentlig, kjøper du på nett skal det godt gjøres å finne den riktige størrelsen, selv om du har prøvd den ekte i butikken. Materialsammensetningen er forskjellig i de ekte og de falske, det er blant annet mer elastan i den ekte buksen, som bidrar til at passformen blir så god som mulig. Hvis du allikevel tar sjansen på å kjøpe den på nettet, husk på at om du finner den til noe særlig under 3000 kroner kan du være forholdsvis sikker på at det dreier seg om falsk vare.

Designdrømmen fortsetter..
Nå har fru Beckham tatt designdrømmen et hakk videre. Etter at hun fikk høre at salget av Diorbriller har økt parallellt som fruen har vist seg i større og større grad med de, tok hun kontakt med designhuset som svært gjerne ville ha henne med på laget. Blir solbrillene en like stor suksess som buksene kan Dior gå en lukrativ sommer i møte, for de kommer nok til å ligge i samme prisklasse som jeansene..

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning