Bær en Dolce Luna!

Glitter, vedheng, pynt og stas er in uansett hvilken sesong man kler seg opp for. Og nederlandske Daniëlle Jong vil at du skal smykke deg vakkert, villt og vidunderlig!

Publisert Oppdatert
Sommeren er her enda, og vil du glitre ekstra i solen er Dolce Luna's vakre smykker et godt tips for sesongen. Det nederlandske designmerket har også store planer for høst- og vinterkolleksjonen 2007 og 2008.

Trendsettende kolleksjon

Designeren av Dolce Luna, Danielle Jong, liker å hente inspirasjon fra andre kulturer og regioner. I den kommende kolleksjonen smykker hun til med blant annet elementer fra Hinduismen.

Danielle Jong er ikke bare designeren av Dolce Luna, hun er også personen som etablerte det nederlandske merket.

Smykkene blir håndlaget i Nederland og preges av store variasjoner gjennom diverse materialer, figurer og mønster. I kolleksjonen brukes Swarovski steiner, tre, skjell, glass og porselen.

I følge Dolce Luna er smykkene en en absolutt vinner i inn- og utland. Stadig flere kvinner oppdager de fortryllende og gøyale kolleksjonene.

Glitter i høstmørket

Designersmykkene er også populære blant flere kjendiser da kombinasjonen av det glamorøse, det luksuriøse, den kvinnelige elegansen og de varme fargene, kjennetegner bijouteriene fra Dolce Luna.

Dolce Luna selv mener at det blant det store utvalget finnes noe for enhver kvinnes smak.

- Særlig til vinteren, for den nye kolleksjonen er bygget opp rundt et stort antall ulike temaer og stemninger som vil få hjertene til både romantikerne, de glamorøse og puristene i blant oss til å banke fortere, forklares det på hjemmesiden.

Kolleksjoner fra Dolce Luna;

Autumn Tactics

- Dolce Luna har også hentet inspirasjon fra sesongskiftet, for vi ser noen praktfulle halsbånd og armbånd i ulike brunfarger.

Hippie Girl

- Bohem-trenden fortsetter i vinter, både når det gjelder klærne og tilbehøret. Forestill deg ekstra lang ørepynt med vedheng i form av nydelige små blomster i glade farger, som også er tilgjengelig i ensfarget utgave med utsøkte farger som gressgrønn, mykrosa og lyseblå.

Pure & Simple

- Stadig flere mennesker fordyper seg i spiritualitet og yoga for å komme i kontakt med sitt indre liv igjen. Denne trenden gjenspeiles på en raffinert måte i Dolce Lunas nye kolleksjon. Vi finner igjen buddhaen - som det mest kjente symbolet på meditasjon og indre ro - på fargerike armbånd og morsomme fløyelsbånd.

Winter Romance

- Smykkene fra vår splitter nye høst/vinterkolleksjon oser av kvinnelighet, positivitet og romantikk, men de er først og fremst fortryllende vakre. Pastellfarger som mykrosa, lysegrønn og lilla utgjør den deilige fargepaletten til en serie armbånd, ørepynt, kjeder og ringer.

Christmas Jewelry

- Dolce Luna har en omfattende festkolleksjon, bestående av en rekke elegante og stilige smykker som setter den perfekte spissen på ethvert antrekk. Det finnes for eksempel elegante perlearmbånd som kombineres med nydelige små og raffinerte vedheng. Og flotte, lange kjeder med store, runde Swarovski-krystaller.

Avbildet modeller, Big Buddha, koster veil ut; Halssmykke kr. 1299,-, armbånd kr. 699,-

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning