Årets mest hårete opplevelse

Interessert i hår- og skjønnhetspleie? Da bør du ta turen til Oslo Spektrum førstkommende helg, der frisører, negledesignere, stylister og make-up artister møtes til årets messehappening: Hår & Skjønnhet 2007

Publisert Oppdatert
Norgesmesterskapet i frisering 2007 vil være en hovedattraksjon på messen. Mesterskapet arrangeres både lørdag og søndag, med mange spennende disipliner. Publikum vil få se alt fra moteriktige hverdagsfrisyrer til de mest fantastiske oppsettinger og brudestylinger.

Norgesmesterskapet er utvidet med internasjonal konkurranse i Norway Cup Open. Her vil noen av verdens fremste konkurransefrisører delta, blant annet fra verdensmesternasjonen Russland.

Om hår ikke er helt din greie finnes det flere andre ting å se på. Det arrangeres NM i både negldesign og make-up. Norgesmesterskapet i negledesign 2007 går av stabelen lørdag 3. februar og Norgesmesterskapet i make-up 2007 foregår søndag 4. februar.

Kroppsmaling

For de som synes en perfekt ansiktsmake-up er for liten utfordrende vil det også være konkurranse i bodypainting på lørdag. Negledesign og make-up er tjenester som ofte settes i sammenheng med frisørvirksomhet. Flere og flere er bevisst helheten i det personlige uttrykket, og ikke minst velværefølelsen ved å se gjennomført ut.

Alle de store leverandørene til frisørbransjen er tilstede på messen, og mange har med seg store team som skal inspirere publikum. Blant annet vil L'Oréal Professionel ha flere show med hollandske Kinki Kappers, som med mottoet "No basics, no limits" vil vise noe utenom det vanlige.

Noe utenom det vanlige er også den kontroversielle designeren Baron von Bulldog, som i virkeligheten heter Kjell Nordström og ble kåret til Årets Frisør i 2000. Han vil vise konseptet "24 timer i Paris", der unge norske designere tolker et gitt tidspunkt på dagen i Paris.

Hår & Skjønnhet retter seg mot alle som ønsker å holde seg oppdatert på mote- og trendfronten, og messen er åpen for både profesjonelle og vanlige publikum.

Messen foregår i Oslo Spektrum lørdag 3/2 og søndag 4/2 fra kl. 10.00 - kl. 17.30 begge dager. Billetter selges i døren og koster for voksne 390 kroner for dagsbillett, og 730 kroner for weekendpass.

Foto: http://www.nffs.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning