Aniston best kledd i verden!

En kvart million av leserne til det amerikanske sladderbladet People Magazine har stemt, og i år er det Jennifer Aniston som troner på toppen.

Publisert Oppdatert
Til tross for at innspillingen av serien "Friends" ble avsluttet i 2004 er det fortsatt rollen som Rachel vi husker Jennifer Aniston for, og det er nettopp Rachels normale "nabojente"-look som nå berømmes av Peoples lesere.

Aniston vant overlegent kåringen over verdens best kledde, med hele 54 % flere stemmer enn nummer 2 på listen.

- Hun er naturlig, men samtidig ser hun perfekt ut, med en fantastisk kropp, forteller en av leserne.

- Hun har en stil som er veldig tilgjengelig, sier Elizabeth Sporkin, ansvarlig redaktør for bladet.

- Hun kler seg i jeans, t-skjorter og blazere, som enhver annen person. Selv på den røde løperen bruker hun klær som den vanlige kvinnen i gata kunne tenke seg å bruke, legger Sporkin til.

Andreplassen kapres av Halle Berry, og Jessica Alba har god kontroll på tredjeplassen. Magasinet Vanity Fair hadde en tilsvarende kåring tidligere i år, der Kate Moss tronet øverst. På Peoples liste må supermodellen ta til takke med en syvendeplass. Trolig bryr ikke Moss seg nevneverdig om det, siden hun torsdag forrige uke vant prisen for "Årets Modell" under British Fashion Awards.

Aguilera opp fra rennesteinen

Kanskje mest overraskende er det at både Christina Aguilera og Jessica Simpsons befinner seg på listen. Tidligere har de to sangerinnene vært kjent for sin utpregede dårlige smak.

En annen stjerne som tradisjonelt ikke får mye skryt for antrekkene sine er Janet Jackson. I år blir hun derimot berømmet for sin store forvandling, både i forhold til vekt og antrekk. 30 kilo har forsvunnet, og med hjelp fra Hollywood-stylisten Kim Bowen får Janet prisen for "Årets omvandling".

Blant mennene er det George Clooney som topper listen. Hans elegante og classy stil hylles av både kvinner og menn verden over.

-Han er den nye Cary Grant, sier Sporkin.

På de to neste plassene troner tenåringsidolene Justin Timberlake og Orlando Bloom, og på fjerdeplass finner vi mannen som tidligere har tronet øverst på flere liknende lister; nemlig David Beckham.

People magazine har selvsagt også kåret klodens verst kledde. Paris Hilton og Teri Hatcher ble begge kritisert for fritidsantrekk bestående av joggebukser og synlig undertøy. Ikke overraskende ble også glamourmodellene Jordan og Jodie Marsh nevnt.

- De to sistnevnte er verdensberømte for deres tacky stil, sier Sporkin.

Kilde: expressen.se, msn.com i_217308

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning