20 skjønnhetstips!

Slik blir du vakker til festen!

Publisert Oppdatert
Enten du har en time eller fem minutter på å gjøre deg festklar; her får du de beste skjønnhetstipsene!

Glamour!

Gjør deg klar for alle festlighetene i desember og vit hvordan du blir festens midtpunkt!

1. Det beste er om enten øyelokk eller lepper er fokuspunktet i ansiktet når du sminker deg. Har du sotede øyne skal du ha duse lepper, og omvendt.

2. Gjør huden brun og fin ved å smøre deg inn med selvbruningskrem dagen før festen.

3. Huden skal være perfekt, dermed er det lurt å bruke en god og dekkende foundation på kviser og røde områder i ansiktet.

4. Stort hår er for mange et must på festen! Når du er ferdig å føne håret, bytt til kald luft, bøy deg ned så håret henger over ansiktet og blås luften mot hårrøttene i noen minutter. Dette skaper luft mellom lokkene og håret ser ekstra stort ut.

5. Eplekinn er vakkert til fest. Skap en søt look med en stor pudderkost og en rødmende pudderfarge. Jobb i en liten sirkel med kosten midt på kinnene. Deretter drar du kosten forsiktig tilbake mot hårlinjen over øret, slik blandes fargen jevnt.

6. Du må gjerne bruke din lyse lipgloss på mer enn bare leppene dine. Om du smører på litt farge på øyenbrynsbena og kinnbena, fremheves de på en sensuell måte.

7. Håret blir festfint i en vei med en lekker hårnål. Enkelt og effektfullt!

8. For å få en ekstra glød i huden, miks en dæsj foundation sammen med litt rosefarget pudder på fingertuppen din og massere dette over ansiktet. På toppen legger du et lett lag med skimmerpudder.

9. Siden du skal hilse på mange mennesker, ta litt lett parfyme på hendene dine slik at du dufter deilig og godt.

10. For sexy hår, jobb med tørt hår og rufse det til rundt kronen. Snu hodet opp-ned og spray med hårspray. Kast håret tilbake igjen og samle alt sammen i en løs hestehale.

11. Før du legger på øyesminke, bland sammen en kremet concealer og legg det på øyelokkene fra ytterste til innerste hjørne. Dette vil gi skyggen en base slik at den holder seg på lokkene.

12. Om du ikke har nok tid til å dusje og barbere leggene nøye kan du smøre inn litt babyolje på leggene før du raker over dem i full fart.

13. Om du bruker en gjennomsiktig neglelakk over hvilken som helst farge på neglene dine, vil dette få neglene til å se glossy og freshe ut.

14. Sotede øyne er sexy og passer perfekt på fest! Marker den ytterste og innerste linjen på øyelokket med en svart eyeliner. Så smører du dette ut over lokket før du avslutter med en mørk skygge på øyelokket.

15. Har du en blank t-sone og en skinnende nese er det lurt å investere i et mattende pudder av god kvalitet.

16. Hvis du ønsker å bøye øyevippene dine men ikke eier en krøller, kan du faktisk bruke en skje istedenfor! Press den kurvede enden mot roten av vippene slik at kanten på skjeen bøyer opp vippene. Ta deretter på maskara.

17. Hårbånd av hår kan være utrolig stilig. Du begynner med å føne håret til det er glatt og rett, lag deretter sideskill. Fra kronen grer du håret bakover. I skillet mellom sideskillen og kronen fester du hårbåndet.

18. Du kan fremheve kløften ved å pudre skimrende pudder mellom brystene. For at ikke glitteret skal smitte over på klærne, ta på bodylotion først.

19. Hemmeligheten til rett hår handler om hvordan du behandler håret. Etter at du har tørket det, hold hodet opp-ned. Bruk rettetang på håret underst, snu hodet riktig vei, og rett overhåret.

20. Om du ikke har plass til alt sminkestæsjet i vesken din, kan du ta med deg en skimrende balsam på boks. Den bruker du som lipgloss, fuktighetsgiver eller ansiktsfremhever (på kinnben og øyebryn).Kilde: Cosmopolitan.com

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning