Moss troner øverst

Den 32 år gamle supermodellen Kate Moss er ingen fremmed på listene over best kledde kvinner, og nå topper hun den mest prestisjetunge kåringen av de alle; Vanity Fairs Hall of Fame.

Publisert Oppdatert
Den 32 år gamle supermodellen pryder forsiden av magasinets septembernummer, og topper altså bladets liste over de 400 best kledde. Listen utarbeides ved at stjernene får stemmer, og Moss danket ut alle konkurrentene. «Det mest etterliknede stilikonet i vår tid», sier magasinets moteredaktør Michael Roberts, og legger til; «Hun er fantastisk ut uavhengig om hun skal i dagligvarebutikken eller gå ned den røde løperen».

Tilbake etter skandalen

Forsidebildet viser en elegant Kate Moss iført lange hvite hansker, hvit pelshatt og støvler til midt på låret, og den androgyne looken fortsetter i en stor fotoserie inne i bladet. Fotoserien og forsiden regnes som spikeren i kista i forhold til at Kate Moss har klart å komme seg tilbake etter kokainskandalen i fjor. Etter at det i juni ble kjent at hun ikke ville bli straffeforfulgt har modellen jobbet hardt for å komme seg videre. Supermodellens modellkontrakt med Burberry overlevde skandalen, og Moss blir å se i motehusets nye kampanje som slippes om ikke lenge.

Andre navn på listen er Condoleezza Rice, Renee Zellweger, Oprah Winfrey, Selma Blair, Sofia Coppola, Gwen Stefani, Charlotte Casiraghi og dronning Rania of Jordan.

På toppen av herrenes liste troner George Clooney, ellers inkluderer listen Prince William, David Beckham, Kanye West, Anderson Cooper og prins August of Hanover.

Foto: Deon Maritz

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning