Mitt drømmebryllup

Fredag 20.05.2005 skal vi vies i Sælen kirke i Bergen. Denne dagen kommer vi til å invitere alle venner og familie.

Publisert Oppdatert
Bryllupet

Vi er begge to med i studentkor her i Bergen og alle disse og mange andre venner vil bli invitert til fredagen. I kirken vil vi ha venner som leser noen ord, vi har en kamerat som skal synge for oss og begge korene skal synge 'Bruremarsj fra Seljord' for oss når vi som nygifte går ned kirkegangen. Etter kirken så vil gjestene kunne gå til fots til selskapslokalet som bare er en liten kilometer unna. Da vil det bli en del sang fra korene og mye show på veien. Vi skal da reise til sentrum og bli fotografert. Tilbake i selskapslokalet vil vi ha ungdomsfest. Baren blir billig og maten enkel. Det viktigste er å være sammen med vennene våre og nyte det å være nygifte!

Dagen etter så vil det blir arrangert utflukter som passer for alle aldre, før de nærmeste igjen samles i selskapslokalet for middag og fest.

Vi har for veldig lenge siden bestemt at vi skal ha koldtbord. Vil ha en løssluppen tone rundt bordet og la gjestene få mulighet til strekke på beina.Invitasjoner og tanker rundt helgen

Invitasjonen har vi ikke laget enda, men de er planlagt. Vi skal lage de av hjemmelaget papir i isblå farge. Lager de kvadratisk og bretter de på midten. På forsiden skal vi ha tørkete forglemmegei-blomster. Selve invitasjonen skal vi trykke på fine silkepapir som vi bretter inni det hjemmelagde papiret. For å feste silkepapiret skal vi bruke enten silkebånd eller annet tau. Har tro på at dette skal bli kjempefint! Jeg har veldig lyst til å bruke enkle blomster i buketten og noe i håret. På bordet skal vi ha lange smale vaser med enkle gerbera. Synes dette er enkelt og fint. Til bordkort har jeg tenkt å bruke ferske gerbera her også. Kutte blomsten veldig kort og legge de i hvite enkle eggeglass slik at vi ser blomsten rett ovenfra. Ned i midten på blomsten har jeg tenkt å stikke en ståltråd hvor vi i toppen har en papplapp med gjestens navn på. Pappbiten vil da stå ca 2 cm over blomsten og være i samme farge som serviset. Tror dette vil bli veldig stilig.

Vi ønsker at fargene for bryllupet blir isblå/dueblå ut fra antrekket til min kjære. Han skal bruke Nordlandsbunad med silkebrokadevest. Dette gjør kjolevalget mitt litt vanskeligere. Jeg føler ikke at jeg kan ha en stor prinsessekjole med mye glitter og paljetter. Jeg vil gå for enkle stilrene kjoler.

Ellers så har jeg planer om å lage et album eller en power point fremvisning over tiden Carl Oscar og jeg har hatt sammen. Og på den måten få inn de aller fleste gjestene også. Minnebok vil vi også gjerne få laget. Her vil vi også legge ved masse fargeblyanter slik at fantasien får fritt spillerom. Det kan jo bli morsomt utover kvelden med så mange kreative sjeler vi har i vennekretsen. En annen ting jeg har lært at er en fin ting er å ha engangskameraer på bordene. Da får vi mange bilder som vi ellers ikke ville ha fått. I sangheftet til lørdagen så vil vi også lage en oversikt over gjestene. Nå håper vi jo at de aller fleste har blitt kjent i løpet av fredags kveld og lørdag formiddag, men på denne listen så vil vi gjerne skrive noe om alle gjestene som gjerne ikke blir nevnt ellers. Dette har jeg vært med på før, og det var kjempe morsomt!

En annen ting jeg har tenkt at hadde vært morsomt er om alle gjestene kunne sende oss en hilsen på video. At vi har et videokamera stående til bruk hele helgen og at gjestene ga oss noen ord på veien som ektepar. Det er fine minner å ha til seinere i livet...

Dette er så langt som vi har kommet. Har følelsen av å ha litt kontroll enda, men mye kan skje det neste året. Det jeg er sikker på er at jeg gifter meg med verdens beste mann og at vi får en utrolig helg sammen med familie og venner!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning