Mira synger gratis

Hun har sluppet album nummer to og onsdag inviterer eksotiske Mira Craig til gratis show på Konserthusplassen i Oslo.

Publisert Oppdatert
Norges fargerike rnb-perle Mira Craig oser selvtillit, sexappeal og rå styrke. Hun er kjent for sin imponerende sprettrumpe og har smeltet hjertene til storheter som Pharrell Williams, Snoop Dogg og Timbaland.

Nytt band

Nå er hun i gang med å promotere sitt andre album "Tribal Dreams" og det hele starter med en gratiskonsert onsdag 20 juni på Konserthusplassen i Oslo. Mira Craig skal kjøre et halvtimes sett fra sin nye plate med sitt nye elleve-manns sterke band.

Den sexy stjernen er kjent som en av Norges desidert mest spennende og markante artister. Hun ble nylig kåret til en av de 10 mektigste i musikk-Norge i følge Dagbladet.

Skaffer kontakter

Mira Craig debuterte som soloartist i fjor, og hennes særegne og eksotiske album fikk positiv kritikk.

Hun ble raskt omtalt etter det smertefulle stagedivet som skadet kneet hennes i Oslo spektrum, men siden den gang har det gått slag i slag for dama med den hese stemmen. Hun viser stadig at hun er god til å skaffe seg kontakter, noe som har resultert i samarbeid med store internasjonale artister.

Stjerneskryt

Frøken Craig er blitt skrytt opp i skyene av både Snoop og Timbaland på riksdekkende TV, hun vant prisen for årets nykommer på Alarm i fjor, og var nominert til to Spellemannspriser i år.

Craig har solgt over 22 000 eksemplarer av debutalbumet Mira Mira.

Album nummer to er blitt karakterisert til å være fengende og urbant i ekte Mira-stil.

Nå er hun aktuell med sitt helt ferske album "Tribal Dreams, et fengende og urban plate i riktig Mira stil. I Juli legger hun ut på en Norgesturné, og vil du ha en forsmak på albumet kan du lytte til fire nye låter på Miras myspace.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning