Mira Mira!

- Musikk-Norge ville vært ganske kjedelig uten Mira Craig, sier Charlotte Torstvedt.

Se stor bildespesial!

Publisert Oppdatert
Bakdelen spretter i takt med de sexy bungarytmene, rumpeshaken hopper i bevisste mønster. Med signaturdansen på plass er Mira Craig i ferd med å trollbinde publikum med sine taktfaste former og en kul stemme.

Mesterskap i rumpeshake

Et tusentalls publikum i alle aldre står klare på Konserthusplassen for å være vitne til Norges kanskje heteste artist for øyeblikket. Jenter på tolv og menn på tretti, bestemødre på femti og onkler på tyve. Alle digger de Mira Craig enten det er for stemmen, kroppen, frekkheten eller den hete dansen.

På scenen tar MTVs Charlotte Torstvedt i mot forventningsfulle øyne og dirrende gledeshyl. Hun drister seg til enighet;

- Jeg mener at Musikk-Norge ville vært ganske så kjedelig uten Mira Craig, smiler Charlotte og roper mot publikum.

- Er dere klare for Norgesmesterskapet i rumpeshaking? Er dere klare for Mira Craig?

Overrasket Mira

Et tilfeldig fyrverkeri smeller på himmelen i grevens tid, og lille Mira er større enn de fleste når hun entrer scenen som det vakreste villdyret i jungelen. Hun smiler, gløder, koser seg og får en kontakt med publikum som de fleste artister bare kan drømme om.

Frøken Craig er overrasket og glad og tar en pause i sangen;

- Faen så mange som kom da!

Mira Craigs stemme ljomer utover Konserthusplassen. Hun er her for å promotere sitt nye album "Tribal Dreams" som hun selv sier hun er hundre prosent fornøyd med og som visstnok skal inneholde flere hits enn debutalbumet.

I den knappe halvtimen konserten varer plukker Craig ut hovedhitsa fra sitt nye album, deriblant velkjente "Leo" og et krispy løvebrøl med på kjøpet. Også en gammel låt fra førsteskiva, "Headhunted", blir det tid til.

Med "What's my name" er showet for alvor i gang. Craig rister løs, så hardt at ørepynten faller av. Rumpa spretter nesten ut av tubeskjørtet, danserne nyter hvert eneste støt bena produserer og med solid hjelp fra et ellevemanns sterkt band ligger Oslo ved hennes føtter.Mira Craigs platelansering


=images) value = 0; show(value); }


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning