Metallpåske

Elsker du hardbarka metallrock bør du ta deg en tur på Infernofestivalen i påsken.

Publisert Oppdatert
Skjærtorsdag, langfredag og påskeaften er det duket for drepende musikkhyl på Rockefeller og John Dee i Oslo. Metallfestivalen Infernofestivalen har etterhvert blitt stor og populær, og for sjette året på rad er det nok en gang klart for mørke stunder.

Messe på dagen

I år tilbyr festivalen en mengde hjerteskjærende, blodsrennende artister som skal rocke hovedstaden mer enn de er gode til! Men selv om konsertene på kveldene er 18 års aldersgrense på, er det ingenting i veien for å ta med deg barna (om du tør!) på messe om dagen.

Torsdagen starter dagen klokken 12 på formiddagen med Metallmesse. Her kan du få være med på gitarhelt-konkurranse og metalquiz. Filmen "A headbangers Journey" skal også vises på kinolerret. Skjærtorsdagen avsluttes messen klokken 18.00.

Langfredag er også messedag med mye av det samme som dagen før med unntak av MTV Headbangersball i hovedhallen og signering med artistene Shagrath, Silenoz og Galder fra Dimmy Borgir, Obsidian C fra Keep of Kalessin og Steinar Gundersen fra Satyricon. Fredagen blir filmen "Until the light takes us" vist. Stands er plassert på messen så du kan shoppe både musikk, klær og diverse foto. Et annet trekkplaster er at du kan vinne Roskilde Festival pass.

Konsert på kvelden

Når det mørkner vil Infernobrølene sjokkere Oslos innbyggere med en mengde råtøffe rockere. Både torsdag, fredag og lørdag vil programmet starte på Rockefeller og John Dee klokken 17.00.

Nedenfor kan du sjekke hvem som skal spille hvor:

Konserter:

Torsdag 5. april

Rockefeller:

Norwegian Metal Allstars
Trinacria
Primordial
Suffocation

John Dee:

Fatal Demeanor
Karkadan
Unspoken
Paradigma
Watain

Fredag 6.april:

Rockefeller:

Red Harvest
God Dethroned
Sigh
Moonspell
Immortal

John Dee

Ravencult
Ground Zero System
Rotten Sound
Legion of the Damned
Hecate Enthroned

Lørdag 7.april:

Rockefeller:

Brutal Truth
Dødheimsgaard
Dark Funeral
Tiamat
Sodom

John Dee:

Lobotomized
Resurrected
Blood Tsunami
Koldbrann
Anaal Nathrakh

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning