Merete prøver brudekjoler!

Merete, som vant vår konkurranse der premien var en brudekjole, har vært hos Brudekjole-formidlingen og prøvet brudekjoler.

Publisert Oppdatert
Den kommende bruden skriver:

Da er min forlover og jeg vel hjemme fra turen til Bergen og Brudekjoleformidlingen . Vi reiste opp fredag, fra nydelig vær i Oslo, til regnvær i Bergen. Selvfølgelig!

Torunn hentet oss på et busstopp, og vi tok turen til butikken. Jeg var utrolig spent og litt nervøs. Tenk hvis jeg ikke fant drømmekjolen!?Butikken ligger på Askøy. Min forlover og jeg hadde aldri vært i Bergen førnoen av oss, så vi visste lite om HVOR Askøy var. Men det var et utrolig nydelig sted. Bare så synd det ikke var pent vær.

Butikken er nystartet, og ganske liten og koselig. Jeg plukket ut noen kjoler jeg syntes var pene. Den ene etter den andre passet og var veldig fine. Men det var liksom ingen det sa PANG på. Så foreslo jeg å prøve en kjole som hang på utstillingsdukken .Dette var en Cosmobella-kjole.

Jeg fikk kjolen på, og ved første øyekast i speilet kom tårene. Ja - denne kjolen var det!! Jeg smeltet totalt. Hadde inntil dette prøvd en 5 - 6 kjoler tipper jeg.

Vi bestemte oss for å ta lunch, før vi fortsatte prøvingen igjen.

Tilbake i butikken igjen, bestemte jeg meg også for å prøve en annen Cosmobella-kjole som hang på utstillingsdukken. Dette var en kjole jeg aldri kunne tenkt meg, men som jeg bare for morro skyld ville prøve. Når jeg fikk den på, ble jeg utrolig overrasket. Den var jo så pen!!! Og passet perfekt til bryllup sent oktober. Men følelsen for den 1. Cosmobella-kjolen var sterkere. Prøvde denne på nytt igjen (og tårene kom igjen), med et utrolig pent slør som hører til. Og jeg bestemte meg - denne tar jeg.

Min forlover og jeg satte oss ned for å ta en titt på de digitale bildene vi hadde tatt. Og da slo det meg! Nei, jeg må jo prøve den 2. Cosmobella-kjolen en gang til. Og det gjorde jeg. Og tårene kom også her. Så det var ikke lett. Jeg sto igjen med 2 kjoler, som jeg begge hadde forelsket meg i. Etter litt prøving frem og tilbake var vi alle 100% sikker. Det ble den siste.

Denne kjolen kostet ikke totalt 15 000,- så jeg fikk også med meg masse utstyr. Sko, tiara, kjede og øredobber, "pelssjal" og brudepikekjole. Jeg var så utrolig fornøyd!! Kjolen må bestilles i en str. større, så alt mottas om ca. 12 uker.

Jeg gleder meg så utrolig masse! Min mamma var jo veldig lei som for at hun ikke fikk vært med (var bortreist denne helgen), og hun ble så lettet da jeg ringte og fortalte at drømmekjolen var i boks.

Torunn Elena, eier av butikken, gav meg en utrolig flott service. Hun hadde mange kjoler som passet meg, og alle bruder hadde nok funnet seg en favoritt der tipper jeg. Hun var så tolmodig, der jeg igjen og igjen prøvde de 2 kjolene jeg sto igjen med.

Jeg har alltid drømt om langt slep, og det var det ikke på denne kjolen. Det løser jeg fint med å få mamma til å sy et Mette-Marit slør, 5 meter langt. Jeg syntes jeg rett og slett jeg ser ut som en drøm i kjolen! Jippi!!!

Etter 5 timer kjoleprøving var vi helt utslitte. Min forlover og jeg tok middag på Big Horn (Mmmmmm!), før vi tok turen tilbake til hotellet og fikk med oss finalen i Idol. Sovnet som 2 stener kl. 2300.

-----

Av naturlige årsaker ønsker ikke Merete å vise frem brudekjolen hun valgte før etter bryllupet.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning