Merete har giftet seg!

For et halv år siden hadde Kvinneguiden en konkurranse i samarbeid med Bodabrud, der premien var en brudekjole. Nå har Merete som vant kjolen giftet seg.

Publisert Oppdatert
Her kan du lese Meretes beskrivelse av bryllupsdagen

For ca. 6 mnd. siden tok jeg turen til Bergen for å velge meg ut brudekjole hos Bodabrud .

Var jo så heldig å vinne brudekjolekonkurransen via Kvinneguiden!!! Brudekjoleutstyr for 15 000,- hos tidligere Brudekjoleformidlingen.

Kjolen jeg valgte meg ut, var absolutt ikke slik jeg hadde forestilt meg Drømmekjolen på forhånd, men når jeg fikk den på (etter diverse prøving av andre kjoler), falt jeg rett og slett pladask!

Nydelig kjole fra Cosmobello i chiffon (Cosmobello mod 7061). Enkel og klassisk i fasongen, men allikevel veldig spesiell grunnet de nydelige lange chiffon-ermene. Fargen er Ivory, med noe sølvdetaljer på brystpartiet.

Fikk også velge meg ut et vakkert halssmykke med matchende øredobber til, lekker pelscape, sko og brudepikekjole. Man kan si jeg var utrolig fornøyd etter turen til Bergen og Bodabrud.

Ønsket meg langt slep på kjolen, så min mor kjøpte ekstra stoff og sydde på en ekstra lengde festet med trykknapper. Slepet tok jeg av etter fotoseansen.

Selve bryllupsdagen gikk slik vi hadde drømt om. Vielsen var flott, middagen, talene, gavene, festen, kaken - glimrende!

Fikk masse skryt for kjolen, og mannen min sa jo selvsagt at jeg var den flotteste bruden han noen gang hadde sett :o) Halssmykket var det også mange som la merke til.

Bildene som ble tatt var vi veldig spente på. Denne dagen varer ikke evig, så minner via bryllupsbilder betyr veldig mye. Vi ønsket oss derfor, som mange andre, profesjonell fotograf til å ta bildene.

Var overskyet denne dagen, noe fotografen vår syntes var helt greit. "Blir best bilder i dette været" mente han. Han hadde nok rett også, for bildene ble vi utrolig fornøyde med; flotte farger og fint lys gjorde også sitt. Kaldt var det, men vi holdt ut!

Så til alle dere som er urolige for været bryllupsdagen - Dont worry!

Her ser dere et par bilder av det lykkelige brudeparet, og den nydelige kjolen min!!

Bildene er tatt av Tevje Akerø, Moment Studio i Oslo

Kort om Moment Studio: Tidligere fotograf Tomaszewicz i Oslo har byttet navn til Moment Studio. I dag består staben i Moment Studio av flere dyktige fotografer med unikt blikk for detaljer, og evne til å skape spennende og varige bilder. Se Moment for mer informasjon og galleri.

Stor takk til Bodabrud, KG og alle brukere som har gitt oss tips underveis, og takk til Tevje hos Moment Studio.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning