Med laptop i veska

Fler og flere kjøper bærbar PC. En av de største fordelene er jo at man kan ta med seg PC-en dit man vil. Men hva skal vi bære den i? Her er noen små tips til valg av PC-veske.

Publisert Oppdatert
Frem og tilbake til jobb
Om du stort sett beveger deg mellom hjemmet og jobben, så trenger du gjerne en liten og lett PC-veske. Om du kjører bil, så holder det kanskje med et omslag som har plass til laptopen og ikke noe mer.

Hvis du bruker beina eller et kollektivt reisemddel, så bør du ha en veske som er god å bære og som har plass til litt andre ting i tillegg. F.eks matpakke, nøkler og lommebok. En liten sekk kan anbefales.

PC-sekk fra nBags.no

Mye på farten i hverdagen?
Hvis du reiser i jobben din eller om du stort sett har med deg PC-en hele tiden, så trenger du kanskje litt mer plass til utstyr og andre ting. Finn en veske som har plass til mus, kabler og annet datautstyr og som tåler en trøkk uten å bli skitten og slitt.

Romslig veske fra nBags.no

Med laptop på ferie
Om du skal ha med deg PC-en på ferie, så er det flere ting an bør ta hensyn til. For det første må du passe på de maksimale målene for håndbagasje på fly. Disse varierer litt, men en middels stor PC-sekk pleier som regel å gå bra.
Du bør ha plass til reisedokumenter, lesestoff og annet du trenger under reisen.
I tillegg er det lurt å velge en veske/sekk som ikke skriker: "Her er det verdifullt datautstyr!".

I tillegg bør det selvsagt være godt med polstring og feste-remmer, slik at du ikke skader laptopen når den slenges rundt i løpet av reisen.

PC-sekk fra nBags.no

Eksemplene er henter fra nBags.no, men vesker/sekker finner du mange steder. De fleste som selger datautstyr og vesker har et greit utvalg.

Se deg godt om før du kjøper. Tenkt godt gjennom hva du trenger og sjekk om det finnes viktige detaljer som gode, solide bærestropper, festestropper til laptopen, romslige lommer til tilbehør osv.

Kjøp en veske/sekk som passer til din laptop. Skriv opp målene når du skal ut og kjøpe. Da er du sikker på å ikke ende opp en noe som er for stort eller for lite.

Det har også dukket opp mange fine alternativer for oss jenter. En PC-veske trenger ikke være laget i sort skinn.

Foto: nBags.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning