Suksessterte (i langpanne)
Suksessterte (i langpanne): av Julienne Kaka pyntes med smeltet sjokolade. Deretter sprøyter du små "topper" av resten av fyllet oppå sjokoladen....
250 g mandler males,
250 g melis siktes i
5 stivpiskede eggehviter
1 ts bakepulver has i.
Mandlene has i til sist
____________________
Stekes i langpanne midt i ovnen på 175 grader i 20-30 min.
Fyll:
5 eggeplommer
150 g sukker
1 dl fløte
Kokes på svak varme til det er tyknet. Avkjøles.
Rør så inn 125 g usaltet romtemperert smør eller margarin.
Kaka deles i 2 og fyllet has mellom de 2 lagene. La noe av fyllet være igjen.
Topping:
Kaka pyntes med smeltet sjokolade. Deretter sprøyter du små "topper" av resten av fyllet oppå sjokoladen.
250 g melis siktes i
5 stivpiskede eggehviter
1 ts bakepulver has i.
Mandlene has i til sist
____________________
Stekes i langpanne midt i ovnen på 175 grader i 20-30 min.
Fyll:
5 eggeplommer
150 g sukker
1 dl fløte
Kokes på svak varme til det er tyknet. Avkjøles.
Rør så inn 125 g usaltet romtemperert smør eller margarin.
Kaka deles i 2 og fyllet has mellom de 2 lagene. La noe av fyllet være igjen.
Topping:
Kaka pyntes med smeltet sjokolade. Deretter sprøyter du små "topper" av resten av fyllet oppå sjokoladen.
Denne saken ble første gang publisert 07/05 2003, og sist oppdatert 30/04 2017.