Sjokolademousse
Hakk sjokoladen og smelt den i vannbad. Skill eggene, visp eggedosis av eggeplommer og sukker, og pisk eggehvitene stive.
(6 pers.)
Ingredienser:
300 gr. mørk kokesjokolade
6 egg
3 ss sukker
Fremgangsmåte:
Hakk sjokoladen og smelt den i vannbad.
Skill eggene, visp eggedosis av eggeplommer og sukker, og pisk eggehvitene stive.
Rør sjokoladen i eggedosisen og vend inn eggehviten. Fordel moussen i små kopper og server den godt avkjølt og gjerne med vaniljesaus.
Ingredienser:
300 gr. mørk kokesjokolade
6 egg
3 ss sukker
Fremgangsmåte:
Hakk sjokoladen og smelt den i vannbad.
Skill eggene, visp eggedosis av eggeplommer og sukker, og pisk eggehvitene stive.
Rør sjokoladen i eggedosisen og vend inn eggehviten. Fordel moussen i små kopper og server den godt avkjølt og gjerne med vaniljesaus.
Denne saken ble første gang publisert 13/04 2004, og sist oppdatert 06/05 2017.