Sitronmousse

Rør sammen eggeplommer og sukker. Tilsett sitronsaften. Sett bollen over vannbad, og rør i massen til den blir tykk og luftig. Avkjøl massen. Pisk eggehvitene helt stive og skjær dem inn. Serveres med det samme. Pynt eventuelt med krem og revet sjokolade. (Sitronsaften kan om ønskelig erstattes med appelsinsaft.)

Publisert Oppdatert
4 egg
4 ss. sukker
1 dl. sitronsaft
Rør sammen eggeplommer og sukker. Tilsett sitronsaften. Sett bollen over vannbad, og rør i massen til den blir tykk og luftig. Avkjøl massen. Pisk eggehvitene helt stive og skjær dem inn. Serveres med det samme. Pynt eventuelt med krem og revet sjokolade. (Sitronsaften kan om ønskelig erstattes med appelsinsaft.)

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning