NM i grilling!

Er du gift med en selverklært grillkonge, eller kanskje er det du selv som står for grillingen? Ta deg en tur til Sofienbergparken på lørdag, der NM i grilling går av stabelen.

Publisert Oppdatert
For tredje år på rad arrangerer Opplysningskontoret for kjøtt NM i grilling. Og i motsetning til de fleste andre NM dreier dette arrangementet seg slett ikke om dopingjegere, formløse utøver, og store mengder sportsdrikk. Isteden handler det hele om ren og skjær matglede.

Åpent for alle

Hvert lag består av tre personer, og det ligger stor prestisje i konkurransen. Lag som BBQ Boys, Megas Angels, Team Optimist og Kjøttbransjens Elitelag er alle faste bestemte på å vinne, og forventningene er skyhøye både for deltakerne og publikum.

Mesterskapet skiller ikke mellom profesjonelle kokker og amatørgrillere, det eneste som kreves er et brennende hjerte for hva som kan skapes på en grill.Uansett om man jobber i en dagligvarebutikk eller på et bilverksted. Og uansett hvor du kommer fra i landet.

Smaksprøver

Ingen skal komme å si at det ikke går hett for seg. Her er innsatsen stor, dommerne krevende og det laget som kan trylle fram den aller beste grillmaten, er verdige Grillmestere. Publikum får smake alle innleverte godbiter når dommerne har fått sitt.

I år konkurreres det i følgende klasser:

- Spareribs

- Svinenakke, beinfri

- Lammelår

- Grilltallerken

- Beste grillsaus

Arrangementet foregår i Sofienbergparken førstkommende lørdag. Første frist for matinnlevering er kl 13.00, og premieutdelingen er kl 17.30. Fjorårets vinner ble Gilde BBQ Team.

Foto: Opplysningskontoret for kjøtt

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning