Leverpostei
Lag hvit saus av smør, mel og melk. Mal lever og spekk sammen med løken. Knus skonroken. Bland det hele. Smak til med krydder. Fyll massen i avlang form. Stek i vannbad ved 175 grader i 1 - 1 1/2 time.
40 g. smør
40 g. mel
3 dl. melk
0,5 kg. svinelever
200 g. spekk
5 ansjosfileter
1 løk
1 skonrok
salt, pepper, nellik og ingefær
Lag hvit saus av smør, mel og melk. Mal lever og spekk sammen med løken. Knus skonroken. Bland det hele. Smak til med krydder. Fyll massen i avlang form. Stek i vannbad ved 175 grader i 1 - 1 1/2 time.
40 g. mel
3 dl. melk
0,5 kg. svinelever
200 g. spekk
5 ansjosfileter
1 løk
1 skonrok
salt, pepper, nellik og ingefær
Lag hvit saus av smør, mel og melk. Mal lever og spekk sammen med løken. Knus skonroken. Bland det hele. Smak til med krydder. Fyll massen i avlang form. Stek i vannbad ved 175 grader i 1 - 1 1/2 time.