Kanelkaken som alle liker!
Kanelkake høres deilig ut. Her har vi oppskrift på en luftig, svampet langpannekake fra en av våre brukere.
Kanelkake
3 teskje natron
600 g mel
500 g sukker
30 g kanel
7,5 dl kulturmelk
175 g smeltet smør/margarin
Bland det tørre med melken og tilsett margarin. Bakes i smurt (eller bruk bakepapir) langpanne ved 200 grader i 30-40 minutter.
Når kaken er avkjølt lages glasuren.
350 g flormel
3 spiseskje drikke- eller bakekakao
175 g smeltet smør/margarin
1 egg
Bland flormel og kakao med margarin og rør egget i. Glasuren helles over den avkjølte kake og skal stivne i ½-1 time.
Hilsen Trille
Kommenter artikkelen HER
3 teskje natron
600 g mel
500 g sukker
30 g kanel
7,5 dl kulturmelk
175 g smeltet smør/margarin
Bland det tørre med melken og tilsett margarin. Bakes i smurt (eller bruk bakepapir) langpanne ved 200 grader i 30-40 minutter.
Når kaken er avkjølt lages glasuren.
350 g flormel
3 spiseskje drikke- eller bakekakao
175 g smeltet smør/margarin
1 egg
Bland flormel og kakao med margarin og rør egget i. Glasuren helles over den avkjølte kake og skal stivne i ½-1 time.
Hilsen Trille
Kommenter artikkelen HER