Helgens godbit: Sjokoladefondue!

Sjokoladefondue er en himmelsk dessert som er enkel å lage og som passer for hele familien. Vi serverer oppskriften på en hjemmelaget variant!

Publisert Oppdatert
Arkanas sjokoladefondue

1 dl kremfløte
200 g mørk sjokolade
100 g lys sjokolade
1-2 ss konjakk, whisky eller likør
evt melis hvis du vil ha den søtere
frisk frukt som jordbær, kiwi, banan, pærer, physalis
evt rester av kaker (sukkerbrød e.l.)
marshmallows
marsipan

Kok opp fløten, brekk sjokoladen i biter og rør inn i fløten til den smelter. Tilsett konjakk etter smak. Ha den varme sjokoladen i fonduegryte og hold varm. Dypp frukt, marshmallows og kakebiter i sjokoladen.

Ha gjerne i litt kaffepulver og evt kaffelikør for en mokkafondue, eller du kan bytte den mørke sjokolade ut med toblerone eller hvit sjokolade for en litt annen smak.

i_224754

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen