Helgens godbit: Sjokoladefondant

Ingenting, og jeg mener absolutt INGENTING er bedre enn en sjokoladefondant med flytende kjerne. Serverer du bær og vaniljeis til har du en sikker vinner!

Publisert Oppdatert
300 gram mørk sjokolade
250 gram usaltet smør
5 eggeplommer
5 hele egg
150 gram sukker
120 gram hvetemel

Smelt smøret i en kjele, og ha sjokoladen i når smøret er helt smeltet. Rør rundt til sjokoladen har løst seg opp. Pisk eggeplommer, hele egg og sukker, og ha sjokolade/smørblandingen i. Sikt inn mel.

Smør små former med litt smør, og ha i blandingen. Stek nederst i ovnen i cirka 10 minutter på 200 grader. Serveres straks. Smaker ekstra godt med vaniljeis og frisk frukt eller friske bær til.

Vel bekomme! i_179490

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen