Helgens godbit: Pasjonsfruktpannacotta

Pasjonsfruktpannacotta er både mektig og frisk på samme tid, og er en perfekt avslutning på et godt måltid. Enkelt å lage er det også!

Publisert Oppdatert
200 g sukker
1 l fløte
2 dl melk
1 stk vaniljestang
4 pl gelatin
2 ss pasjonsfruktjuice
Innholdet av fire pasjonsfrukter

Legg gelatinplatene i bløt i kaldt vann.

Smelt sukkeret til det har blitt lys karamell. Skrap ut frøene av vaniljestangen, og ha både stang og frø i karamellen. Hell over fløte og melk, og la koke i noen minutter, til sukkeret er oppløst.

Klem det kalde vannet ut av gelatinplatene, og ha de over i fløteblandingen. Rør rundt til platene er helt oppløst.

Fordel massen i porsjonsskåler eller glass. Avkjøl i et par timer før du legger innholdet av pasjonsfruktene på toppen av pannacottaen.

i_218877

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen