Helgens godbit: Moccamuffins

Denne helgens godbit er mørke moccamuffins med seig kjerne. Perfekt for slikkmunner som har en forkjærlighet for kaffe og mørk sjokolade!

Publisert Oppdatert
200 g smør
100 g sukker
250 g hvetemel
1 ss kakao
2 ts bakepulver
1 plate kokesjokolade, grovhakket
1 dl sterk kaffe, gjerne espresso
1 dl lettrømme

Bland smør og sukker og rør det til smørkrem. Tilsett det øvrige litt etter litt til det blir en jevn deig. Fordel deigen i store muffinsformer (bruker du små lager du flere).

Stekes midt i ovnen på 180 grader i ca 15 minutter, da blir de litt rå i midten. Hvis du vil ha dem gjennomstekt steker du de bare litt lenger.

Muffinsene smaker godt som dem er, men en ekstra finish kan du toppe de med sjokoladekrem og litt revet sjokolade.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen