Helgekos: Dronning Maud Pudding

Dronning Maud pudding er manges favorittdessert. Det beste er at det slett ikke er vanskelig å lage den heller, her får du oppskriften!

Publisert Oppdatert
Dronning Maud pudding er manges favorittdessert. Denne oppskriften er enkel, men farlig god!

Du trenger:

100 gram Dronning sjokolade
5 plater gelatin
5 eggeplommer
5 ss sukker
6 dl kremfløte
½ dl portvin
kokende vann

La gelatinplatene ligge i kaldt vann i noen minutter. Visp egg og sukker til eggedosis. Visp kremfløten til luftig krem. Bland eggedosis og krem forsiktig. Klem vannet ut av gelatinen, ha litt kokende vann over, og løs opp. Rør inn portvinen som du har varmet forsiktig opp. Bland gelatinoppløsningen i fromasj-kremen etter litt avkjøling.

Riv sjokoladen. Legg fromasj-krem og sjokolade lagvis i en glassbolle og dryss litt sjokolade på toppen.

La puddingen stivne i kjøleskapet før servering. i_200942

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen