Dagens rett: Ytrefilet med chilikål
Dette er en sunn, mager, spennende og spicy rett. Lett å lage er den også!
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4
Ingredienser:
600 g i skiver ytrefilet av svin
1 ts salt
½ ts sitronpepper
2 ss olje
1 stk. spisskål eller sommerkål
2 båt hvitløk
1 stk. rød chili
2 dl eplejuice
½ ts salt
½ ts pepper
Fremgangsmåte:
1. Skjær kålen i ca. 4 x 4 cm terninger.
2. Del chilien i to og fjern frøene. Hakk hvitløk og chili.
3. Krydre biffene og stek dem ca. 2 minutter på hver side.
4. Kok eplejuice, chili og hvitløk i en høy stekepanne i ca. 1 minutt.
5. Ha i kål, salt og pepper og damp under lokk ca. 3 minutter. Bland lett sammen.
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4
Ingredienser:
600 g i skiver ytrefilet av svin
1 ts salt
½ ts sitronpepper
2 ss olje
1 stk. spisskål eller sommerkål
2 båt hvitløk
1 stk. rød chili
2 dl eplejuice
½ ts salt
½ ts pepper
Fremgangsmåte:
1. Skjær kålen i ca. 4 x 4 cm terninger.
2. Del chilien i to og fjern frøene. Hakk hvitløk og chili.
3. Krydre biffene og stek dem ca. 2 minutter på hver side.
4. Kok eplejuice, chili og hvitløk i en høy stekepanne i ca. 1 minutt.
5. Ha i kål, salt og pepper og damp under lokk ca. 3 minutter. Bland lett sammen.
- Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.
Denne saken ble første gang publisert 17/06 2009, og sist oppdatert 30/04 2017.