Dagens rett: Vossakorv langt hjemmefra
Tradisjon med en vri!

Her lar vi den kraftige pølsa med salt- og røyksmak kombineres med friskhet fra appelsinen og litt krutt fra chilien.
Porsjoner: 4
Ingredienser
Porsjoner: 4
Ingredienser
- 1 stk vossakorv delt i fire på langs
- 4 skive bacon
- 4 skive pumpernikkelbrød eller rugbrød
- 8 ss kålrotstappe
- 1 stk appelsin delt i biter
- 2 ts finhakket rød chili
- 4 ts frisk rosmarin
- 1 ts salt
- 1 ts pepper
- Slik gjør du
1. Kok opp vann og la vossakorven trekke i 2-3 minutter. Del bacon i biter og stek i en panne.
2. Ha kålrotstappe på brødskiva og legg på vossakorv, bacon, appelsin og chili.
3. Pynt med litt rosmarin.
Oppskriften er hentet fra Matprat.no