Dagens rett: Tikka lasagne

En populær klassiker med ny vri.

Dagens rett: Tikka lasagne
Publisert Sist oppdatert
Her møtes to kulturer, italiensk og indisk. Til sammen blir dette en utrolig smaksrik lasagne.

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • 400 g kjøttdeig
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 1 glass tikka masala saus
  • 9 stk lasagneplater
  • 100 g revet hvitost
  • Slik gjør du:

    1. Stek kjøttdeigen og tilsett tikka masala-sausen.

    2. Legg kjøttsaus og lasagneplater lagvis i en ildfast form. Begynn med kjøttsaus.

    3. Strø over revet ost. Stek det på 200 grader i 20 minutter.

    Serveres med salat og rømme.

    Tips: I stedet for vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke magrere kjøttdeig som inneholder under 10 prosent fett, karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no