Dagens rett: Tikka lasagne
En populær klassiker med ny vri.

Her møtes to kulturer, italiensk og indisk. Til sammen blir dette en utrolig smaksrik lasagne.
Porsjoner: 4
Ingredienser:
Porsjoner: 4
Ingredienser:
- 400 g kjøttdeig
- 2 ss margarin eller olje til steking
- 1 glass tikka masala saus
- 9 stk lasagneplater
- 100 g revet hvitost
- Slik gjør du:
1. Stek kjøttdeigen og tilsett tikka masala-sausen.
2. Legg kjøttsaus og lasagneplater lagvis i en ildfast form. Begynn med kjøttsaus.
3. Strø over revet ost. Stek det på 200 grader i 20 minutter.
Serveres med salat og rømme.
Tips: I stedet for vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke magrere kjøttdeig som inneholder under 10 prosent fett, karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin.
Oppskriften er hentet fra Matprat.no