Dagens rett: Salat med kylling og kikerter
Lurer du på hva du skal finne på til middag i dag? Ta en titt på dagens middagstips!
Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4
Ingredienser:
500 g kyllingfilet
1 stk. kjøttbuljongterning
1 boks hermetiske kikerter
2 ss olivenolje
2 ss hakket kruspersille
1 båt knust hvitløk
2 stk. hjertesalat
1 stk. rød paprika
½ stk. blomkål i buketter
1 bunt reddik
Dressing: 2 ss olivenolje
2 ss sitronsaft
salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte:
Kok kyllingfiletene ca. 10 minutter i buljong på svak varme.
La kyllingen avkjøles og skjær i terninger. Bland kylling med avrente kikerter i en miks av olivenolje, hvitløk og kruspersille. Smak til med salt og pepper.
Riv salaten i strimler og legg paprika i terninger utover et salatfat. Del blomkål i buketter og skjær reddiker i to.
Legg grønnsakene på fat sammen med kylling og kikerter. Drypp over sitronsaft og olivenolje og krydre med salt og pepper.
Server kyllingsalaten med godt brød.
- Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.