Dagens rett: Poteter med parma

En lekkerbisken som alle vil elske!

Sist oppdatert
Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

1 kg potet
10 skive parmaskinke
2 ss olivenolje
1 ts havsalt
½ ts nykvernet pepper
10 blad frisk basilikum
10 stk cherrytomat, rød
50 g høvlet parmesan

Fremgangsmåte:

Damp potetene møre og pakk dem inn i skiver av parmaskinke.

Legg potetene over i et ildfast fat, hell over olivenolje før de stekes i stekeovnen ved 200°C i ca. 20 minutter. Snu dem et par ganger. Smak til med salt og pepper.

Anrett potetene på et serveringsfat sammen med halve cherrytomter, høvlet parmesan og friske basilikumblader til pynt. Drypp gjerne over litt av oljen fra stekeformen.

Server godt brød ved siden av.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.


Denne saken ble første gang publisert 16/07 2010, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også