Dagens rett: Kyllingwok med sursøt saus
Smaken blir en helt annen når man lager sausen selv!
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4
Ingredienser:
1 stk. grillet kylling
2 stk. rødløk i båter
4 stk. gulrot i skiver
1 stk. brokkoli i små buketter
200 g strimlet hodekål
200 g aspargesbønner delt i to
2 stk. gul paprika i biter
Sursøt saus:
3 dl hønsebuljong (utblandet)
2 ss maisennamel
6 ss sukker
6 ss soyasaus
3 ss eddik
6 ss tomatpuré
Fremgangsmåte:
Ta av skinnet på kyllingen og skjær kjøttet i passe store biter.
Varm olje i en wok eller stor stekepanne og tilsett grønnsakene. La grønnsakene bli nesten møre og ha i kyllingkjøttet. La alt bli varmt og hell over den sur-søte sausen som er rørt sammen. Kok opp og smak til.
Server med ris.
Tips: Du kan gjerne bruke en pose ferdige wokgrønnsaker.