Dagens rett: Kyllinglår Mexico
Med hint av meksikanske smaker og med kun 20 minutters tilberedning.

Ferdiggrillede kyllinglår er et produkt som er laget for deg som ønsker fortgang i middagssakene.
Porsjoner: 4
Ingredienser
Porsjoner: 4
Ingredienser
- 4 stk grillet kyllinglår
- 4 dl hurtigris
- 2 ss olje til steking
- 1 boks hermetiske tomater
- 1 boks hermetiske maiskorn
- 1 stk finhakket løk
- 1 ts salt
- Slik gjør du
1. Varm kyllinglårene i ovn på 200 °C i 20 minutter, eller i en stekepanne.
2. Kok risen etter anvisning på pakken.
3. Stek finhakket hvitløk og løk med olje i en varm panne. Tilsett tomater og la det koke noen minutter. Ha i maiskorn og smak til med salt og pepper.
PS: Beregn gjerne et ekstra kyllinglår på hver person som er sulten.
Oppskriften er hentet fra Matprat.no